Mobilanvändare.

i denna stund händer det väl direkt inget spännande. jag surfar desutom mer från mobilen nuförtiden. efter den dära hästen som vi fick på datorn som attackerade våra bankkonton har det bara blivit så att jag surfar mest på datorn. men ska försöka komma ihåg att blogg ibland oxå.

fick jobba en dag på Västergatansförskola. var lite nervös. dels lära sig alla namn på barnen. och sedan ny miljö med helt andra rutiner. men det gick bra, må jag säga. kom på mig själv att säga du till barnen och liksom nicka. kan ett namn sedan innan. och lärde mig i alla fall några till medan jag var där. fick avbryta några "slagsmål" osv och allt gick bra. så det känns skönt. får man hoppas på att det rings från alla håll så man har något att göra och plus i kanten är att man får pengar. roligt är det i alla fall oavsett vart jag befinner mig.

Edwin tre år.

idag är det ingen vanlig dag för det är edwins tre årsdag. hurra hurra hurra. 
 
 
 

Gotterian.

Om ni inte har besökt Gotterian så gör det. Massa roligt godis som man kan köpa online. även massa man åt som liten. jag dregglar. så ta er en titt!
 
 
Om ni har facebook. så kolla in deras sida där. lite erbjudande och tävlingar. riktigt roligt det också.
 
 

Öra.

Har något i mitt öra. så störande. sköljde igår men blev inte bättre. alldeles nyss körde jag revaxör men blev snarare sämre och världens sämsta balans. plus att det klias. få se om det släpper under dagen. vilket det bör göra.

Ring igen.

ring igen början på nästa vecka. fick jag till svar. de har tydligen bara en läkare, än så länge. och en till är väl på ingående. som de inte har några tider hos än. suck. kommer få vänta i evigheter. om de säger samma sak nästa gång jag ringer så tror jag nog att de blir tvungen att skicka en remiss för annars kommer det vara såhär.

ringer in. få läkare. bara akuttid. vilket innebär ingen tid för mig. risken finns alltid att det kommer bli så. men det var ett pucka som jag pratade med i telefonen oxå. så beror på mycket vem man pratar med oxå. hoppas jag får den vänliga själen jag träffade sist, nästa gång jag ringer.

Väntar..

Jag har även ringt vårdcentralen och väntar på att de ska ringa upp. angående knölen. inte för att jag vill göra något åt det just nu. kanske v.34. så tänkte ringa de och kolla hur långt innan jag måste ringa för att få en tid. då de, antar jag, fortfarande kör staffetläkare är det inte lätt att få en tid som inte är akut. nog tror jag att ingreppet går fort. men troligtvis måste det beställas grejor för att ta bort det oxå. då de inte har så mycket grejor. fast det är inte mitt problem...
 
så ge mig en tid bara så saken försvinner för gott.

Klipptid.

nu har jag bokat klipptid. nästa tisdag. vill vara lite fin i mitt slitna hår innan vi ska gå på bröllop. är ju bara sisådär två år sedan sist.. ska bli skönt. och kommer inte spendera hela presntkorten nu vilket innebär att jag åtminstonde kommer ha en gång till innan det går ut dvs nästa gång jag fyller år.

Resan so far.

Resan går än så länge bra. en spya i huddik. tror det var något som irreterade. och han är rätt känslig på det i och med den övre magmunnen. Men tur som är så hade mamman packat massa extra kläder, så det löste sig. fick fråga efter extra påsar som jag så gärna fick.

Och comvic funkar inte på vägen utan det är mitt batteri på mobilen som får dras. och det trådlösa på bussen verkar inte vilja funka. Men edwin sörjer inte för det. kunnat kollat lite Mr Bean och lyssnat på lite musik, ritat, lekt med leksakerna och läst sina pixi böcker. även busat med mig och de i sätet framför dvs mormor och hennes M.

Snart börjar den roliga vägen. med massa att kolla på.


Imorgon bär det av.

Nu är allt färdig packat, dock hygiensakerna kvar. men de ska användas imorgonbitti, och så edwins snuttar men de använder han just nu då han sover. så de får han packa imorgon i sin väska.

kommer bli roligt. och spännande. skönt att komma bort lite. inte för det komer bli så mycket vila då edwin är med. eller vad man säger. men kul ska vi ha i alla fall.


RSS 2.0