grillning.

vår kattfontän har tömt sig på vatten två gånger och så har det blivit blött på golvet, och mellan dessa två gånger var det typ bara max fyra timmar :( och så tömmer den bara halva globen sen är det stopp :( på kvittot står det inte hur länge garantin är men om man ska gå efter konsumentverket är det tre år. ska in där vi köpte den imorgon och fråga om man får lämna tillbaka, eller om man måste tjaffsa, är less på det.. På tal om kissarna så blev det kloklippning idag.. det gillar de inte. men det gick förvånatsvärt bra, ett rivmärke på martin blev resultatet..

Vi grillade idag med hofling och jenni. blev super gott fast vår grill är cp :( vi köpte briketter istället för kol och det höll sig lite längre. men innan vi fick tag i briketter, vi skulle tydligen köpa det och martin hade inte sagt nått till mig så det blev så klart glömt.. va på ica i kvissle och de va slut, va på en mack och de hade inte, så vi åkte på den sista macken och de hade :) När vi väntade på maten så började det regna så vi gick in och satte oss i sjöstugan, super mysigt :) tände ljus men de bran inte länge, vissa av de glödde bara, vaddå gamla ljus?!... När vi for hem stannade vi i juniskär och tog en glass :) sen till oss och såg på film, så en helt mysig kväll :)

Imorgon ska vi storhandla åt martins mormor som bjuder på köttfärsbiffar, samma gamla vanliga och konstigt är det att man längta till de :) kan hennes inköpslista utantill vid det här laget men gör det mest för martins och hennes egen skull, hon tycker det är så roligt när vi kommer dit :) det konstiga denna månad är att hon tydligen hade pengar kvar från förra månaden så hon kunde storhandla innan hon får sin pension, :/ konstigt???????? :/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0