sopor.

Arwen har kommit på nått nytt. hon har upptäckt att hon kan öppna sopskåpet, fast vi har en gummisnodd för dörren så tar hon sig in.. och i soporna har vi rester kvar från igår, köttbullar och potatis som hon så klart glatt smaskar i sig.. stängde in hon förrut i skåpet för jag skulle hämta kameran men hon var fort ut så jag hann inte, så nu är kameran klar om hon skulle springa in dit igen..

När jag ändå pratar katter så löper snart morrisen, hon är väldigt prat glad. ska ge henne piller men jag behöver hjälp med det och om jag känner oss rätt så kommer hon börja löpa riktigt innan hon fått nått piller.. när ska en katt sluta löpa?! hon är ju ändå 11 år i oktober.... ojj, vad länge jag haft henne, halva mitt liv. skulle aldrig falla mig in att ge bort henne, det skulle aldrig falla in på de andra tre heller men ändå :)

Visste ni? coka-cola och glassen på mcdonalds inte innehåller nått socker och att pommer stripesen inte innehåller kolhydrater. inte om man ska gå efter deras innhållsförteckning på baksidan av papperet som är på brickorna.. vaddå mygel?!?! det är klart det innehåller socker och kolhydrater men de törs nog inte skriva ut det för att det är så onyttigt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0