4 år

Jag har inte dött om det troddes så.. Jag har haft fullt upp med annat. Det finns typ ingen ledig tid nu, allt går ut på att stressa verkar det som, tiden baa försvinner.. Fast det är inte bara tråkiga saker jag gjort utan oxå roliga :)

Jag och älsklingen firade 4 år för typ 1 ½ vecka sen. Vi åkte till Paradisbadet och badade sen åkte vi hem och skulle äta på jops men det var fullt så vi åkte på kina och åt kinabuffe isället med efterrätt. friterade banaer och glass, var super länge sen jag åt det.. När jag hade ätit hälften hade älsklinge ätit upp sitt :) När vi kom hem såg vi på film och älsklingen gjorde en drink åt oss, och jag åt självklart godis till filmen. Det var ju helg :)

Han skulle överaska mig med att åka iväg på paradisbadet. Det började med på morgonen att jag vaknade av att han skulle ta på sig sina byxor, frågade vad han skulle göra "ska gå ut med soporna" och hur ofta gör han det på morgonen?! och så såg han så lömsk ut, förstod att nått var på g. för när han såg att jag vakna hejdade han sig först med att ta på dem med gjorde det ändå... Jag låg kvar i sängen, när han kom in igen så fick jag ta på mig en ögonbindel.. och sen skulle han han klä på mig och jag vill gärna se vilka kläder jag får på mig, för kan han nått om hur man ser ut.. hmm, nää..... Fick göra det och jag sa att jag måste på toa oxå, fick göra det oxå.. och då såg jag, först att han tagit min väska pga mitt skolkollegieblock och pennskrin var uppackad, sa inget och fortsatte gå... kom in på toa och såg att det hängde lite handdukar där plus att badkläderna var borta... Då påstar han att jag förstört allt med att gå in dit, men jag blev tvungen ju kissis.. (och hur tänkte han att jag skulle klara mig utan att gå på toa på massa timmar?!) Jag förstod bad på paradisbadet men sa bara .."att jag vet att jag ska bli blöt.." Packade ner lite mer grejer i en påse eftersom han glömt duchcreme, deodorant, hårborste, hudcreme och en till handduk (vill alltid ha två stycken på bad).. Sa att jag var hungrig, vet att jag inte skulle klara mig tills maten senare på kvällen.. åt frukost sen var vi på väg...

I bilen fick jag på mig denna ögonbindel igen men jag känner stan så väl så han blev nog less på mig eftersom jag sa vart vi var hela tiden.. Han tog en kringelkrok men jag fann vart vi var ändå.. kände bland annat när vi körde under järnvägen (allstå viadukten vid arbetsförmedlingen) det kändes liksom att vi åkte under nått.. sen så när vi var på motorvägen kändes oxå, även när han gjorde omkörningar.. så i timrå fick jag ta av ögonbindelln, han blev nog ganska less :) jag känner min stad :) ... Martin har länge pratat om att åka på ett bad i gävle, men det gjorde vi inte.. utan det blev Paradisbadet och jag är lika glad över det :)

Det var en mormor/farmor och en unge som jag blev något irreterad över i den braiga bubbelpoolen..... mormorn/farmorn hon satt inte ner i poolen utan följde ungen som simmade i poolen och så hoppade han ner från trappan ner i poolen om och om igen.. tror du man blev lite less....................................  och ungen bara klev upp och mormorn/farmorn efter, de pratade inte med varandra utan hon bara följde han med sin mörkröda skinnväska...... blev glad när de äntligen gick men det gick inte lång stund innan de var tillbaka.. och när den ungen hoppade ville alla andra ungar i poolen oxå hoppa men deras föräldrar sa att man inte fick göra det.......

Vi hade en super bra 4 års dag i alla fall... Tänk att det redan gått 4 år, det förstår inte jag. Tiden går fort, och ibland för fort.... Tänk nästa år är det 5 års jubileum :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0