saftig.

tror jag aldrig varit kletigare.. bena och speciellt fötterna är typ full med saft...

om man säger så, så tänker inte jag koka saft nå mer ensam.. man måste vara två för att få ut saften.. hela ugnslukan och lite till plus massa på golver... men det största problemet tror jag egentligen är tappkranen! jag menar saftmajan är från martins mormors mamma, så den har några år på nacken ;) men instruktionsbok och orginalkartong finns kvar. och en extra tappkran.. eller så vet jag helt enkelt inte hur man gör, saftig är jag i alla fall så det räcker och blir över... torkade köket, men jag har känsla av att jag missat på nått ställe. det får martin ta imorgon så fall, jag klarar inte av att böja mig så mycket.. men jag tror jag lyckades få bort all saft, så nu återstår det endast på mig.. men ska vänta en stund och se om det rinner ner mer saft eller om det är klart.. har typ inga fler flaskor heller... det blev fyra glasflaskor och så blev det två platsflaskor.

måste köpa fler glasflaskor. martin tyckte inte vi skulle he i plast men han är inte hemma så det blev så i alla fall... få se om plasten klarar värmen eller om det blir till att slänga de flaskorna med tillhörande saft... mamma sa att man kunde köpa glasflaskor på ikea. så det får bli birsta nån dag för att inhandla lite sånna, vi måste ändå ut till birsta för att inhandla lite pellets till kattlådorna...

nu återstår en dusch så man blir lite okletig. och smakning av saften... smakade "råsaft" och av det jag smakade drog jag slutsatsen av att man måste blanda saften starkt för att det ska bli gott..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0