kaos.

det blev kaos här igår.. vi har möblerat om HELA vardagsrummet.. det är fortfarande kaos men typ alla möbler är på plats.. och det blir riktigt bra när allt är klart. vi bytte plats på bokyllorna och soffan. och lite andra möbler. inte enda möbel stod på "rätt" plats.. så för tillfälle står gamla soffan i vårt sovrum så själv får man hoppa över martin när man ska upp ur sängen.. det är tur att edwin sover hela nätterna nu. och att martin jobbar morgon nu så man behöver bara hoppa över han när man går och lägger sig..

kanske ska skriva det att edwin har börjat fått smakportioner av pureer. potatis med majs och aprikos med päron. vi tar varannan dag.. men nu blev det potatis två dagar i rad. de är lättare att få lös ur isgöraren.. kanske ska ta plastfolie nästa gång ;) och nu i helgen ska edwin börja med babysemp2 :) han blir fyra månader på lördag, vad tiden går fort..

nu ska jag ge den lille lite mat och så är det sängdax för oss alla..

vi ska på stan imorgon med mamma. sedan ska hon vara barnvakt åt edwin. för jag ska på fest. martin jobbar och kanske oxå kommer på festen, det är inte bestämt än.. men han får i alla fall lov att skjutsa mig ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0