Hård vägg.

den där grejen hette hammarborr. och jag kan säga att vi har väldigt HÅRDA väggar.. den värsta stora grejen funkade som tur var men på ett hål tog den sig inte igenom. så den ena bokhyllan sitter bara fast i ett fäste på sidan.. men men... tror den inte ramlar, den sitter där den sitter. eller snarare står där den står...

så allt som skulle borras i vardagsummet är uppe. så nu är det bara köket och sovrummet kvar.. jaa, kanske en hylla till i vardagsrummet. vi får se ;)

och killen som kollade på skrivbordet idag ska ha det. men han ska flytta först ;) så vi får ha tre skrivbord tills dess, och dess är till mitten på november... kanske glömt att skriva det, vi köpte ett nytt skrivbord på blocket i lördags. ett vitt, stort. som vi har i vardagsrummet. vi fick flytta på akvariumet.. som fortfarande har liite vatten i sig, stackars fiskar...

och killen/gubben som hjälpte oss att borra ska få vår dator. den stationära som vi inte kommer att använda, mammas gamla. vi tänkte spara den till edwin men den kommer verkligen att vara stenålder när han ska börja använda dator.. så killen/gubben ska få den som tack för hjälpen. han ska även hjälpa oss att tapetsera så datorn blir en betalning, kan man säga.. och han ska oxå flytta och ska hämta datorn då, och det är i november han oxå ska flytta.. det är många nu som flyttar från sina fruar. är det vad hösten drar med sig??

vi tänkte om vi skulle ta betalt för datorn, som det var tänkt först. så skulle vi spara de till en vagn till edwin.. den går på 999 kr.. det är en vagn som man kan ha babyskyddet på. och sedan kan han använda den som en vanlig sittvagn. men det är inte en vagn som kommer användas jämnt. utan det är en shoping-vagn.. det är inte så jätte bra hjul i detta klimat. men en perfekt shoping-vagn. även att den kommer få plats i bilen. dessutom samma märke som babyskyddet.. så det kommer bli en birsta-vagn ;) men än så länge är det bara att drömma om denna vagn..

nu ska jag gå och göra min beskärda del i med det här med bokhyllor och hyllor.. att placera saker i/på dessa...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0