sången.

nu när jag flyttat ner modemet ett steg ner vet edwin inte riktigt vad han ska hitta på för bus. just nu sitter han i hallen och filosoferar. går till akvariet ibland och kolla om modemet flyttat tillbaka, vilket det inte har.. nästa steg i allt detta är att mäta och gå ner till mamma. ska ta lite tyger av henne så man kan sätta upp vid skrivbordet och där i hallen. det han inte ser vill han inte åt..

idag har vi varit på babysång och sjungit. det är en låt "så gå sola upp, och så gå sola ner, och dess emellan ska vi danse" den älskar edwin. och nog de andra barnen oxå. då är det fart och fläkt.. den låten har vi på skiva oxå, så vi har bakgrundsmusik :P men när solen går upp, lyfter man upp bäbisen. och tvärtom när solen går ner. sedan snurar vi ett varv i danssteg, typ. man gör som man vill.. sedan är det lite mer text och då går vi runt i ringen och sjunger..

sedan är det massa andra låtar men det är lite svårt att se på han vad han gillar. om man nu kommer ihåg att sjunga allt hemma så får man se uppskattningen. edwin vill helst kolla på alla andra mammor och barn. men man är där för att lära sig oxå :P efter termin två kommer vi få alla låtar vi sjungt i ett häfte. kommer bli spännande ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0