halv sju.

nu är jag så där dödstrött igen. kan somna sittande, om inte edwin var vaken.. varit så här nu i alla fall en timme, och en timme återstår innan läggdax.. kanske en halvtimme. få se hur pigg lilleman är. och idag ska jag verkligen gå och lägga mig när edwin lagt sig. i alla fall på en gång han väl somnat. för imorgon ska vi kliva upp, halv sju. åka klockan sju. dagen kommer bli lång bara för man är uppe så tidigt. kommer vara på samma trötta imorgonkväll. men tur som är så är pappan i den lilla familjen ledig ons-fre. så man får lite avlastning. men eftersom jag inte gör nå julgodis ikväll innebär det att jag ska göra två-tre sorter imorgon. vilket jag kommer bli ännu slutar på, och så efter sjukhuset ska vi åka till birsta och handla.. så fullt upp imorgon...

och hålla edwin fastande går riktigt bra. så länge jag inte äter nått. och än så länge är jag fortfarande mätt efter maten. men kan nog chansa på att jag är för trött för att äta. välling får han äta när han ska sova och om han vaknar innan två inatt får han oxå mer välling. men klockan två går "spärren" för att inte få äta mer.. har packat ner vällingpulver i skötväskan, är flaskan kvar. och så korsordstidningen med pennor till mig kvar. och så nappen, och nån nalle/snuttefilt kanske. det är kvar, så med andra ord är det bara vällingpulver jag har packat. men har några matburkar liggandes i skötväskan så det är ingen fara. jag vet inte vad han får äta när han väl får äta imorgon. så bäst att packa ner allt möjligt för bäst resultat..

nu ska jag försöka hålla mig vaken en stund till. imorgon blir det en fartfylld dag, och kommer nog vara trött oxå.. men men, det får gå som det går.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0