blåmärke.

på min rygg känns det som onda finnar eller blåmärken. efter massagen igår. beror inte på brännan. som inte är så röd, men lite.. mina muskler är ömma.. men skönt var det. så klaga gör jag inte. om ni nu skulle tro det.

edwin tog sig förbi mitt hinder. hade ställt en stol mellan köket och vardagsrummet. men han flyttade på stolen och tog sig förbi.. han förstod inte innebörden varför den var där. min goa lilla prins. funderar nästan på att skaffa en grind som man kan ha där. han kan ta sig till köket den andra vägen men då hinner man stoppa han innan han kommit in..

idag slutade det med att jag tog upp kissarnas skålar. så de förföljer mig mitt minsta lilla steg.. ställde en vattenskål i sovrummet så det har de i alla fall. maten får de tillbaka efter edwin lagt sig. vilket det nu snart är dax för..

kissarna måste vänja sig med att maten är borta under dagarna. inte hela dagarna men medan edwin är på sitt kryptåg. funderar på att rensa bänken så de får hoppa upp och äta. men de är jag rädd för att de vänjer sig att vara där. vilket ger dubbla budskap för dem, som inte är så bra..

måste säga att edwin tog sin första kattbajs idag. skulle sopa upp kattmat i köket. vilket han får syn på sopskyffeln med diverse grejer på. och tar en kattbajs.. huvva. martin skrattade medan han sa ajjajj. sedan skyndade han sig ut genom dörren :P så det var bara att ta av han den och tvätta händerna.

nä. nu måste jag ta hand om gnällig pojk. som verkar fastnat nånstans. om han är trött och fastnar så gnäller han. om han är pigg så klurar han ut hur man gör..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0