kryddor.

mitt favvo-program håller på just nu, DH. och så sitter jag och dippar dipparna som blev kvar. men upptäckte att det var två stycken som inte var så goda. eller god är de men lite för mycket för mig. sen blir det sängen för mig. måste plocka upp på edwins rum oxå. är kalabalik därinne. med tre barn som lekt runt. och när edwin skulle sova så hör vi därinneifrån hur det plinga. först tänkte jag katt, men så länge?? gick då in och se att han har en brio-skallra från när martin var liten i sängen som han leker med för fullt. såg lite roligt ut. och inte ett grin när jag tog av han den.

jag köpte en b-sås på kryddpartyt. och sen kom jag inte riktigt upp i 3100 men fick ändå julpaketet ;) så snällt. annars var det fotpaketet och det kände jag att jag inte riktigt ville ha.

föresten så kanske det blir mariehamn igen för oss. men denna gång får vi nog med oss I&F ;) ska blir roligt. nu måste vi bara bestämma ett riktigt datum och sen boka. måste ske ganska omgående, för att hinna betala och för att få nån plats. vet inte om det är högtryck nu eller hur det är. troligtvis inte.. men ser framemot det i alla fall :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0