surströmingsfest.

idag ska vi till pappa. och han ska ha surströmimngsfest. fast för vår del blir det grillade hamburgare, som för många andra. ska tydligen blir ett gäng. mina äldre kusiner med familjer i alla fall. kanske man kan få ett titt på kusins nyinköpta hus oxå ;) men det kommer väl mycket mer folk, tydligen oxå..

vi ska vara "ute" och äta. alltså i marschen, antar jag. så kläder skulle med. inte för att jag har så mycket varma kläder. så för mig får en filt följa med ;) som jag har i bilen. så det behöver jag inte ens packa. men åt lille man ska det packas. vet inte när vi kommer hem så måste nog ha med mig hans vällingflaska, för säkerhetsskull. och så kläder då. lite leksaker, så han och charlie har att leka med. och så tänkte jag ta med mig hans matstol, utan bricka. den får stanna hemma. och så vagnen så klart. få se om man tar en promenad på byn lite senare.

hoppas att kunna åka om inte allt för länge. martin står i duschen. edwin ska nog oxå få ett bad. men efter hans bad åker vi. så kanske ska ta och börja packa en liten väska med leksaker och sånt. ska en snabbis på affären oxå. vi måste ha med oss bubbelvatten, ska testa mango som tessan sa var så god. och så ska lille man få en barnfestis.

undra om pappa har kvar staketet i marschen?? så fall kan man stoppa barna innanför där när vi ska ta och äta :P pappa har många filtar som man kan lägga först. och sedan leksaker. det enda är att charlie ska dra edwin i håret, det lilla hår edwin har. och edwin är lite större så han är lite mer "våldsam". men sist gick det bra. edwin kröp bara iväg medan charlie satt still och kollade på. så vi får se hur vi gör.

och detta tycker jag om surströming.

lukta illa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0