Värmen.

känns som jag har feber på ögonen. så som det bruka kännas. fast dock så har jag inte det. inte när jag kollade sist. ska kolla sen igen när jag hoppar ner i sängen. annars får man väl det inatt. suck. så imorgon ska jag ha en kurrerar-dag. hoppas bli av med denna täppta näsa. som är mycket värre på kvällarna. dock så kom det igår. men idag har jag knappt märkt av det. men när jag kom hem så kom allt på en gång, typ... fast samtidigt är det inte i näsan det mesta sitter i utan nånananstans.. strunt samma.

dagen flöt på rätt bra idag. fått suttit alla bussar idag. har kommit på att man kan sitta på rumpan och hålla i vagnen samtidigt. dock sitter man kanske inte bekvämast men det går. påväg till birsta satt edwin i hans mormorsknä. drog bland annat lea i håret. men när jag ställer mig upp och går till vagnen. när vi närmar oss busshållsplatsen. vill han inte sitta stil längre. då protesterar han. men det hänger väl på att han ser mig.

började med lunch på ikea. fixade så fått tillfälligt kort på ikea, alltså famili-medlem (som inte stavas så). sen lunchen. sen promenerade vi bort till skopunkten. och avslutades på ica maxi. och jag ska säga att vi har handlat där sedan det öppnades. och jag har ALDRIG varit med om så mycket folk. och då har vi handlat många storhelger och massa lockande erbjudanden och ej att förglömma evengamangen de hittar på.

fick sick-sacka mellan allt folk. och ibland stanna för det blev stockning.. men men, kom ut i alla fall ur affären. glömde dock att köpa något att dricka. men törsten gick över.

edwin somnade på bussen med lite hjälp. satte fast han så han hade inget val än att sova. han var så trött. och om jag skulle hålla han vaken tills vi kom hem skulle han inte kunna sova för natten i normaltid istället. men ack så skönt han sov i sin vagn.

nu ska jag hoppa ner i sängen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0