Bra födelsedag.

edwin hade en bra dag igår, även kväll. kommer mer info om det i något senare inlägg. jag glömde bort att ge han presenterna från oss bortsett från skjortan som han fick på morgonen. kom på det på kvällen, och han blev glad. och när han öppnade sparkcykeln blev han super glad. hans ansiktsutryck så allt ;) sen när han stod på den så var han så stolt, syndes så väl på han. även att han lärde sig att man skulle sparka med en fot, dock så fungerade det inte riktigt varje gång. då han ville mer åka. men jag tror nog att han kommer lära sig :)

han vaknade imorse vid åtta. tidigt, tycker jag som gått och blivit van att få sova längre. plus så somnade jag så sent igår. kunde helt enkelt inte somna, för mycket som snurrar omkring däruppe. tror det tog typ tre timmar innan jag somna, så jag sov kanske fem timmar. vilket är väldigt lite för att vara mig. är lite seg i kolan, men har väl så smått kommit igång här på morgonen. jag tror det bli tidigare idag i sängen, så man kan somna normal tid i alla fall. kan inte direkt påverka när edwin behagar att kliva upp.

men sak samma. tror han sov väldigt hårt inatt då han vaknade så tidigt. min teori. sen har han på morgon lekt med de leksaker han fått. han fick mest kläder, vilket vi önskade. då han har så mycket leksaker. finns saker som kan sorteras bort men har inte ställe att lägga de på, då det är kaos i förrådet och man kommer inte ens in med en fot för tillfället. vi ska väl ta och sortera där men vi har helt enkelt inte haft någon ork, eller tid. och så luktar det unka där. typ instängt med en liten stank av avlopp..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0