Full gubbe.

strax innan åtta ringde det på dörren. eller om det var tidigare. så fort på med ett par byxor då jag gick omkring med en oversize t-shirt modell big. edwin sprang till dörren och knackade på insidan. och typ de ända som bruka komma till oss så där oanmäld, eller vad man säger, är oftats I & F. som då vill låna något elle ri den stilen. men väl i titthålet såg jag att det var fullgubben snett mittemot. tänkte inte öppna. men då edwin avslöjade oss, och han plingade en gång till hade jag inget val längre. så öppnade försiktigt.

då har gubben i fråga. kanske lite dumt att säga gubbe men i mina ögon är han det speciellt då jag inte gillar han. men i alla fall. då har han tappat sin telefon. och det stank sprit både från han och hans lägenhet och så spelade han massa musik i form av dansband. och de dära kort korta jeansshortsen gör inte det bättre. och de skela ögonen, och stanken av sprit. huvva.

han hade tappat telefonen. han sa att det bruka han göra. lägga den lite överallt. och han hade letat igenom lägenheten ett par gånger. jag själv gick igenom i mitt huvud hur jag skulle säga för att inte gå in och leta. det skulle jag aldrig göra. men han bad mig att ringa den telefonen. så sa att jag skulle hämta min mobil och stängde dörren. var snabbt tillbaka och frågade om nummer. efter en stund så ringde hans telefon. han hade tydligen lagt den på toaletten nånstans.

och tanken slog mig såhär i efterhand att nu har han mitt nummer. det är inte bra. jag ber att han inte ringer mig. för vem vet han kanske när han är nykter går igenom teelfonen eller imorgon kväll ser ett nytt nummer och ringer upp. för vem vet. hemska tanke. är väl för mig att inte svara då. men som sagt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0