äntligen.

blir inte tätt mellan dessa blogginlägg märker jag. men sånt är livet. och nu håller familjen på att bli sjuk, igen. fast hoppas att edwin klarar sig. pappan blev sjuk igår, så han är hemma från jobbet idag. och jag har känningar i min hals, hoppas det inte bli värre.

igår när jag lämna edwin så gjorde jag en sak med viss hjälp från sambon. och det var äntligen. men det varit så att jag vill inte klättra. men i alla fall, vi tog bort andvendsljustakarna :P så nu kan man ha fönstrelamporna tända igen ;) blev så fint. nu väntar vi in våren, i alla fall jag...

och edwin har kommit in i nått så han sover dåligt på natten. började mer eller mindre i torsdags, trodde det var sockret han hade fått i sig under dagen. han fick tårta och kaka för martin fyllde år. men det hållt i sig. så vet inte alls vad det beror på. under dagen kan han sova över två tmmar, om han sover hemma i sin säng. på dagis blir det en timme. men i alla fall. han har först svårt att komma i ro. speciellt de dagar han läggs vid åtta för det är dagis morgonen efter. sen när han väl somnat så kan han sova en stund innan det blir gnäll. igår hann jag själv precis somna innan jag blev tvungen att kliva upp, strax innan elva.. sen kan han vakna flera gånger på natten. oftast vid två, fyra, fem, sex.. och efter alla gånger så blir det svårare och svårare att somna om. så idag kvart i sju fick ha komma i vår säng. var ändå bara en timme innan klockan ringde. men han somna inte om, utan härjade på. så vi klev upp halv åtta.

och när man går in till han på natten. har han oftast tutten i munnen. men jag bruka ibland byta till en tutte som då är lite svalare. och så ligger han oftast på magen. och så gnäller han liksom i sömnen, ser det ut som. men han blir liksom tyst när jag kommer in. bäddar in han igen. och oftast lägger vänder jag på han och med huvudet på kudden. men detta hjälps inte. har ingen aning vad jag ska hitta på här näst....

och till råga på allt så hostades och lät allmänt från andra håll. så somna om var omöjligt. och om jag lyckades så vaknade jag igen. antingen av att en hosta eller så var det edwin som gnällde. så mycket sömn har jag inte lyckats få inatt. så ont i huvudet och halsen på det. känner att denna dag kommer gå i lätt-irreterad-tecknet. vilket i och för sig inte är ovanligt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0