effektiv.

idg har man varit effektiv. lämnat edwin på dagis, tvättstuga, klippt kisseklor (bara en katt kvar, den mest krångliga), fått upp två hårda knutar (så vi kan späna fast edwin i sin matstol), varit på arbetsförmedligen, tvättstuga, plocka upp tvätten, hämta edwin från dagis, tvättstuga, plocka upp tvätten.

sen tillkommer det frukost och mat. och lite andra "små" saker. känner mig ganska effektiv. nu är det bara roa son, duscha/bada oss två, klippa klorna på katten som är kvar. det är väl det som är det "viktigaste". känns väl ganska skönt och ha tvättat igen. två tider blev det. har väl lite mer att tvätta oxå. men men. edwins didrikson-jacka tvättades. han hostade nämligen så han spyde i tisdags, i bilen. så allt har nu blivit tvättat. inte bilbarnstolen men den rengjordes på en gång..

nää. nu ska jag jaga kissemiss eller så blir det hopp i duschen.

lite roligt då jag skull ta och klippa dem. katterna gillar det inte. och eftersom jag gosade med den ena så fattade hon inte att jag klippte klorna på hon :P fast behöde hjälp med några klor, så martin fick hålla i medan jag klippte. som vanligt. och den ena katten vi har är oxå lite halv dum så han blir lelös när det är kloklppningsdax. så det är väldigt lätt att klippa ;) så det är den mest spraliga kvar. vet inte hur jag ska locka heller. antingen ta hon från sovandes. eller lägga mig på sängen, då hoppar hon alltid dit.

och nu tänkte edwin damsuga. men damsugaren är liiite väl stor för honom. så det går liksom inte som han vill, och då blir den lilla herren på dåligt humör..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0