intervju.

vaddå glashalt ute?? gruvade mig lite att gå hem utan vagn efter jag lämnade edwin på dagis. det blev inte bättre av att se en bil som knappt fick stopp. vid det tillfället duggade det ute oxå. men det gick att ta sig hem. stubo hade sandat jätte bra så jag gick samma väg hem som dit. dock fick jag räkna med den osandade biten som blev över för hsb eller vem nu som äger den lilla snutten. kanske en väg som ingen äger. men men.. det gick.

och medan edwin var på dagis sökte jag fyra jobb. så nu har jag totalt sökt åtta jobb och en intresseanmälan. så jag hoppas det ger resultat. det är klart att jag inte slutar att söka utan jag söker när jag får tid. som imorse till exempel. ogillar verkligen att skriva personligt brev. så alla dessa sökningar ser jag som en övning i att skriva personligt brev ;) det blir både sommarjobb, "vanliga" jobb, extra och allt som ligger ute i princip. har vissa saker jag inte söker. men om man inte får nått får man väl söka dessa jobb oxå.

och ikväll ringde det. tänkte en telefonförsäljare. men så var inte fallet. det var en av dessa som ringde. och en arbetsintervju skedde. fast det sas inte så men det var såna frågor. och jag själv var inte förberedd. vid arbetsintervjuer gäller det att sälja sig själv och var inte riktigt så när samtalet kom. men det blev nog så i slutet. var i alla fall mig själv och ärlig. och det är väl det som är huvudsaken? ;)

tror dock det brister lite i mitt kontaktnät. inte så jätte många som har barn, egentligen.. men när det väl börja rulla så kan det rulla fort. sen kom jag på när jag kom till datorn igen att jag känner nog fler än vad jag tänkte från början som skulle kunne vilja detta. plus så fick jag massa tips av syster. så jag hoppas ändå att jag kommer vidare, skulle bli kontaktad oavsett. var många från sundsvall som skulle bli kontaktad så jag hoppas lite på att de "sumpar" lite frågor så jag får en större möjlighet ;)

imorgon blir det dagis för lilleman. och jag ska väl plocka lite i vardagsrummet men lär väl hamna vid datorn och leta jobb istället. fast samtidigt hinner jag nog båda innan han ska hämtas igen. sen när han blivit hämtad ska det handlas till kalas och städas det sista.

Kommentarer
Postat av: Erika

Vad roligt med jobbletande! Jag är sååå sugen på att börja jobba igen :)



Ja, jag måste gå dit och få hjälp att hitta en bra BH! Det är ju viktigt för rygg & axlar med att ha en bra BH :)

2011-02-08 @ 14:55:34
URL: http://mylittlewords.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0