bättre.

edwins hosta är redan mycket bättre. tänk vad lite hostmedicin gör. idag gjorde jag ett litet test med att hoppa över ett tillfälle. så han fick imorse och nu innan läggdax, skippade mitt över dagen. det verka funka, några hostattacker blev det men så skulle det nog bli ändå.

idag har vi varit på kalas. saga blev fyra år. vi hade ett litet mini kalas åt henne här hemma. så edwin somnade i sin mormors famn och blev sedan buren till leas säng när det var tårtdax. vaknade sedan upp lagomt när alla skulle gå hem. vi stannade över på middag, paj och sallad.

igår var det en HELdag i birsta. åkte hemifrån vid tio. kom hem till mamma strax innan åtta. började dagen med att äta lunch på IKEA, som alla andra gjorde. var super lång kö. så jag passade de fyra barnen medan de andra gick och handla mat. sedan inne på birsta gick vi runt, fikade. delade på oss. då ena syster och mamma, tog de största barnen och åkte hem med en del stopp innan.. jag och andra syrran stanna kvar med de minsta och fortsatte gå runt. vi åkte sedan hem till mamma där vi både sov. hon bor sär under sin vistelse. så edwin fick "låna" sin resesäng. kusin sov med sin mamma i sängen. och jag sov i bäddsoffan i vardagsrummet.

rätt skönt var det ändå. jag trodde edwin sov hela natten. men ack så fel jag hade. så kusinerna måste låta väldigt lika då med andra ord :P en gång trodde jag edwin lät men då sov han så sött i sin säng. så fel man kan höra.. edwin vaknade vid åtta imorse då jag tog upp han till bäddsoffan där vi mös och kolla på barnkanalen. men edwin lekte nog mer runt i sängen istället men ändå, försök till mys..

på tisdag ska vi på drakborgen och babylekis. är väl sista gången edwin går in "gratis" antar jag. efter det blir det birsta igen. lunch på IKEA, igen. men troligtvis inte lika länge på birsta denna gång :P man skull haft en stegräknare för skojsskull och se hur många steg man går när man är där. i alla fall när man är på lång shoping. inte för jag handlade nått. en till present till saga, och fika och middagen. och visst ja, jag köpte en dricka och fyllde på busskortet oxå. det var det jag kostade på mig. på tisdag blir det förhoppningsvis inte heller nå större utgifter. har allt jag behöver, och om jag hittar nått har jag 500 kr i presentkort på birsta city. och 100 kr inne på hm, såna dära bonuscheckar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0