Dagis - dag 3.

Idag kom vi samtidigt som kusin. Hon ville så gärna följa med och lämna edwin. fick förklara till henne att jag skulle vara med idag och att vi troligtvis oxå skulle vara ute. och att hon skulle stanna på bron för hennes fröken hade sagt det.

när vi kom in på avdelningen så fick vi "order" att vi skulle vara ute idag. jag gick in med skötväskan och ställde den på edwins plats. sen väntade vi lite. när det första lasset av barn skulle ut gick vi oxå ut. edwin kollade på alla barn, vilket var ganska mycket eftersom alla avdelningr var ute.

vi stod utanför vår avdelning en ba stund och filura. fick ställa edwin upp x-antal gånger för han ramlade. men men. sen kom vår fröken ut och edwin var påväg bortåt. han följde nog vagnarna som skulle ut på uppdrag. kom till grinden efter x-antal ramlingar. oh stod där och kollade. såg nog inget speciellt. vände och gick tillbaka. fröken tog ut en liten hink till edwin som vi lade snö i. han satte sig på backen och kolla, precis utanför skjulet.

kom en personal från solen, där kusin går, som presenterade sig. så att hon var från solen. sa då att hon hade lea, edwins kusin. hon sa jaa, är detta kusinen. jag frågade om hon hade tjatat. hon sa snarare den omtalade kusinen ;) lite roligt, tyckte jag ;) hon fick även visa mig in till personalrummet. jag som hade klätt på mig för vi skulle vara ute. fick vara ute max 10 min.. fröken sa att hon skulle komma in med lunch till mig.

och därinne i personalrummet satt jag. och "om du har tur fnns det dagens tidning" jaha.. en kaffemaskin, inget jag vill ha. var två till inne i rummet, två stycken pappor. den ena pappan och jag fick en checkning att det gick bra med våra barn. alltså det var inte samtidigt utan först kom det till han och sedan till mig. vi går inte ens på samma avdelning. men den andra pappan fickinte veta nånting. även att vi blev upphämtad innan, han satt där ovetande..

och min lunch kom in. potatis, majs och pepparotsköt. typ en gryta. och muma var det. men tror de är vädigt vana att ge barn mat. fick en potatis och lite gryta till det. men men, bätter än inget anser jag :P

tjugo i tolv kom edwin och fröken och hämtade mamman. allt hade gått bra. ätit mycket. och äpple efteråt. han var nog trött, tyckte hon. för han hade ätit upp innan alla andra och hade då fått majs att pilla med. men hade efter en stund räckt upp händerna mot fröken och ville upp. så han hade blivit tvättad och sedan gått och hämta mig. och så frågade hon om det var min svarta väska. vilket det var. för hon hade tagit en blöja därifrån..

imorgon så ska mamman få gå hem medan edwin ska vara kvar. ska komma tillbaka till ett så jag är där när an vakna. men konstigt det kommer vara att gå därifrån utan edwin. och även att vara hemma utan edwin. kommer kännas tomt. sedan ska vi gå hem efter han vaknat.. det rings om han skulle bli missnöjd, för jag har så nära. kan komma fort..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0