Bvc.

bvc gick bra. edwin har en vikt på 11790 gram. en längd på 80 cm. och ett huvudomfång på 49 cm.

edwin gick hela vägen ner till bvc. eller först vc för anmälan och sen tillbaka till bvc. vi kom tidigt så han fick leka en bra stund innan. när det var vår tur blev han blyg och ville inte gå iväg. de ville gärna se hur barnet gick. och eftersom att det var 18-månaders koll så ska barnen kunna gå. annars åker man på utredning, eller hur jag ska utrycka mig. men jag fick han att gå. antingen med min hand. och sista biten bar jag han, för han ville vända och leka, så klart..

väl därinne är det avklädning och svara på massa frågor. så jag tror att han är rätt med i utvecklingen. hon läste om hans kramp som stod i journalen (eller vad den kallas för). blev lite fundersam eftersom vi fick göra magnetröntgen och eeg. men sa hur länge den höll på osv. så då förstod hon. jag sa även resultatet, vilket var normalt, plus att vi ska på återbesök. så hon frågade vilken läkare och ett mer exekt datum. vilket jag angav.

hon klämde och kände på edwin. och det tillät han. sen var det sprutdax. jag fick ta han i knät och hon sprutade in sprutan. och INTE ett knyst från edwin. han satt tyst och kollade vad hon gjorde. blev lite impad över plåstret han fick. så han böjde armen x-antal gånger. men slutade när han fick på sig tröjan igen.

frågade om hans hosta. och hon sa medan är pigg och som vanligt så tyckte hon att man inte skulle göra något mer åt det. mer än vad jag gör, hostmedicin och vatten. och hon sa att vatten är den bästa hostmedicinen mot hosta. är tydligen slemlösande.

jag kollade även in hans kurvor. och hon tyckte att han följde dem bra. så inget att oroa sig för. fast jag såg att han börjat åkt lite mer neråt nu i både längd och vikt. alltså inte gått ner men hon sa att det var normalt. så jag får väl ta de orden och vara nöjd ;)

sen ville han ut ur rummet så fort han fick på sig skorna igen. men det var till alla leksaker. så klä på sig var inge roligt. och han gick nästan ända hem. ville åka vagn de sista 200 metrarna ungefär..

kom på att hon sa att han kunde bli alldeles röd prickig av vaccinet. falskt röda hund. antar att det är så eftersom det är i vaccinet. och hon sa att det INTE smittade. så han kunde gå på dagis om han gjorde det. och han kunde vara i "folkgrupper" osv. för som sagt det smittade inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0