"Hem" till skogen.

eftersom vi inte har nå vatten imorgon. så är martin snäll och skjutsar ut mig och edwin redan idag till liden. så kommer han imorgon kväll. ;)

så nu har jag packat. en bagväska, en ryggsäck, en påse, en resesäng, en matstol, en vagn med tillbehör + två filtar (en stor och som farmor gjort), och sen en påse från ica. ska handla lite frukost och frukt till mig och edwin så vi klarar oss i skogen två nätter ;)

har säkert massa kläder i onödan till lilleman. men hellre det än för lite. han kan ju ha sölkalas imorgon, det vet man inte. dock så är det mest tröjor jag har nerpackat men det är det som blir skitigt oxå. och så kläder till mig. men det är bara varma kläder till på lördag. täckbyxor, skor osv...

så nu ska vi åka och äta mat. blev sån mat idag eftersom martin vill hem sen oxå. tar ändå en stund att åka iväg. sen affären oxå innan vi åker behöver som sagt lite grejor. och affären i liden är så dyr..

få se om jag kommer åt datorn hos pappa. men en känsla av att han kommer sitta där och jag i tv-rummet. och edwin överallt :P sen så ska jag sortera/flytta massa leksaker oxå. men lite svårt att göra det med edwin i hasarna. känns ändå skönt att åka idag, då är jag säker på att allt kommer bli gjort. kan ju flyta ut allt medan edwin sover, bara stänga dörren. och sen flytta in allt i skruben i det rummet när jag har "barnvakt" eller när han är vaken.

dax att åka. säkert glömt massa grejor. men till imorgon klarar jag mig. så får martin ta med sig imorgon, om så är fallet att jag glömt nått..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0