matförgiftad.

det måste allvarligt vara nå fel på maten vi åt igår. eftersom både jag och martin mådde illa igår. jag gick och lade mig. vakna två timmar senare, vid två. klev upp och tänkte gå på toa. men jag fick ändra planerna och spy istället. allt maginnehåll försvann. jag borstade mina tänder igen och gick och lade mig. men fick jag somna om. först vände jag och vred på mig och funderade på vad det kunde vara. för jag mådde inte illa nå mer och och magsjuka har jag haft förr och så känner jag mig inte alls..

och sen hoppade martin ner i sängen. men fick fort kliva upp igen. tyckte det lät som han rev hela toan så blev bara tvungen att gå och kolla. men sak samma. han gick och lade sig. vände och vred sig, "slog" till mig i sina vändningar. eller snarare puffade på mig, inte meningen dock. sen så lät han, andades osv. så jag fick nå tuppjuck. skällde ut han vid fyra. eftersom jag då inte hade somnat om. jag fick ett ynkligt förlåt. men hjälptes det? vid fem fick jag nog. så i samband för ett toabesök för honom tog jag täcket, kudden och intog soffan...

har väl inte sovit så jätte bra men bättre än i sängen. somnade och fick sova två timmar till innan edwin vaknade. så här är vi nu. han leker med bilar på vardagsrumsbordet och jag sitter vid datorn.

och idag bjuder mamma på middag men vet inte om vi är välkommen längre. martin kan jag utesluta. han har nog somnat nu. men både jag och edwin är bra. eller får väl se om magen gör uppror efter frukost men det tror jag inte. så fall skulle jag må illa redan nu och det gör jag inte. men är nog inte så sugen på potatisgratängen eftersom det var nog den det var fel på. men pannacottan vill jag ha.

så får väl se hur jag mår efter frukost. och edwin för den skullen. han åt en tugga mat igår sen ville han inte ha nå mer så han fick grönsaker. sen får jag väl se vad mamma säger oxå. ut ska jag i alla fall idag. jag och edwin får väl gå ut en sväng sen oavsett vad som sker. men jag tror ändå inte att det är magsjuka. utan nå form av matförgiftning, alltså nå fel på potatisgratängen vi åt... eller ostkakan, men den åt vi så pass tidigare så om det vore den skulle vi känna illamåendet tidigare..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0