Staden.

imorgon ska vi gå på stan. alltså jag och edwin. med mamma, lea och jannice. vad vi ska göra har jag ingen aning om. jag följer med för att roa tiden lite. och edwin får träffa lea och busa lite. har en känsla av att lea ska rida på ALLA drakar på stan. är liksom första gången denna sommar som chansen ges. de sattes nämligen ut i lördags och då var hon hos sin pappa och även ful väder här hemma. Och så lär hon vilja ha upp edwin oxå på alla drakar. så några kommer han få sitta på, men inte alla.

tror vi skulle börja med en lunch nånstans. lär bli mcdonalds. bruka bli det när syster är med. blää. säger jag. nog med att vi bruka äta där men det är samma sak som jag äter, börjar bli lite små less. kan inte äta deras hamburgare, så enkelt är det. men får se imorgon vart det blir.

ska väl inte handla något. men får väl se. men både edwin och jag har kläder. ska väl vara om man hittar någon fin tröja till edwin som man inte kan hålla sig från. men tror det ska vara lugnt på den fronten. kolla kan man i alla fall. det gillar jag. kanske köper en dricka om vi stannar på någon affär, är ändå helg ;)

och så tror jag det ska vara finväder imorgon. massa sol. det gillar vi. får ta t-shirt på oss båda och smörja in edwin med solskydd. och så en långärmad över, som bara är att ta av när det blir för varmt. och här skriver jag inte om utan när.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0