Första julklappen inslagen.

Jag må säga att jag är väldigt tidig iår med det hära med julklappar. är redan färdig med två stycken (1 vuxen & 1 barn). halv klar med tre (3 barn). vet vad jag troligtvis ska köpa till en (1 barn) plus de jag är halv klara med. sen är det två som jag inte har nån anning om (2 vuxna). och så handling till edwin (1 barn) och han har det väl börjas med men bara lite små saker såsom kritor, och en billig ficklampa. men ska jag köpa till han från hans gammel mormor oxå (och enligt mig är hans gammel mormor M's mormor) så det gäller komma på flera bra idéer. har ett par. mer än kläder då.

hade lite julklapps shopping idag. "råkade" gå in i en barnenshus outlet. det skulle jag inte ha gjort. ut kom jag med tre julklappar. dock så gör det inte så jag blev klar med någon, bara påbörjad. Men måste bland annat köpa en såndär påse man skickar saker i. så jag vet hur "stora" saker jag kan skicka. sen så måste jag elda mer ljus ;) behöver minst tre t-ljus förpackningar till :P men det kommer jag snart upp i. så det är nog lugnt på den fronten. är långt kvar tills jul.

sen slog det mig en tanke. när fixar man med årets julkort? jag vet att det är för tidigt än men nog bra att ha det i bakhuvudet. så det inte glöms bort. sen var det hära med lilleman ska vara klädd till på lucia. hade senast idag en diskussion i ämnet. skulle vara "finast" som tomte. men saken är den att jag har ett lucianattlinne. så fall är det bara till att köpa en struthatt och en stjärnpinne. vi får se hur det går med den saken. är som sagt långt kvar än.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0