Kliv framåt.

idag tog vi ytterligare ett kliv framåt. för det första åt han som en häst vid middagen. jag gjorde korv i ugnen, med nån typ smet på. och så egen potatismos och grönsaksbiten blev det majs. tog inte så mycket klet utan en korvbit och lite mos. och så majs. och så inte så stor portion då han ändå inte kommer äta upp det, trodde jag..

först åt han bara korv och majs. så gav han mer korv. då jag ansåg att det är väl bättre få i sig det än inget alls. han åt upp den andra biten oxå utan problem. då började han peta i sig moset. frågade om han ville ha mer och fick ett positivt svar. så hämtade mer korv och mos, och så majs. och den korvbiten åt han oxå upp. så gav han ytterligare en bit och lite majs. men allt det åt han inte upp. så lillmagen blev mätt. så hoppas det blir lika lyckat vid morgondagens middag.

och sänggående. blev han tjurig innan han kom ner i sin säng. och skrek/grinade i två minuter. innan han stod tyst i sin sång och kollade på mig som satt i vardagsrummet. tände lampan i taket. och lade sig ner. när jag gick in typ 8 min senare så hade han lagt sig ner på sin kudde och somnat. så förhoppningsvis håller även detta i sig.

men jag räknar med bakåt steg vad gäller både mat och sov. men hålla tummarna kan man alltid göra ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0