Konstig känsla.

har liksom känt mig konstig i kroppen idag. men liksom bara nått som kommer och försvinner igen. började redan igår med typ halsbränna men ändå inte. reste mig upp ur soffan och fick världens attack. var milimeter från att spy. stod och höll mig. satte upp håret på fall. och öppnade toalocket. gick väl över sakta med säkert. men kände ändå av det ett par timmar efteråt. tänkte att kanske maten jag åt, eller delar av den. men tror inte det då den var rätt så nylagad.

imorse vaknade jag konstig. men tog mig upp. edwin på dagis. jag tvättar. och som sagt känt mig halv konstig. ömma till i bröstet lite nu och då. som man får en smäll på det. men tänkt att det kanske är ägglossningsdax eller något. man får ju ändå sånt fast man har en sån "fin" spiral som jag har fast man inte blöder något. vad jag har läst och förstått.

och när jag kom hem från kalaset. så började jag känna mig sämre och sämre. nu låter det som att det är jätte illa, men det är det inte. det eskallerade i lite huvudvärk och ett allmänt illamående, som jag kan få när jag inte ätit dåligt under dagen. om jag ska erkänna så har jag ätit frukost idag som bestod av oboy och hårdbrödmacka, och så en tårtbit, muffins och cola på kalaset. det är vad jag har ätit. tillräckligt mycket kalorier, om inte för mycket.. men för lite näring. och det bruka kunna märkas på diverse sätt. och inte som hunger, eftersom jag inte känner det på samma sätt som alla andra. lite svårt att förklara, men min hunger förr i tiden typ som barn är inte samma sak som idag. och det "tackar" vi att jag slutade äta lunch på skolan i årskurs sex. hur jag lyckades göra bra resultat i skolan är för mig en obegriplig historia. men det funkade. kan även ignorera det jag känner som hungerkänsla, och efter ett tag försvinner det spårlöst.

men sak samma, inte det jag skulle berätta. satt med gosfilten i soffan, som alltid. och så edwin. började känna i ögonen men inte lika extremt som det bruka bli med feber. skulle kliva upp och borsta tänderna på lillen, som man för övrigt inte får borsta tänderna på. så började jag tokfrysa. tog febern på mig själv medan jag väntade. och se där. precis feber. så därför jag inte kände så extremt på ögonen, än så länge.

så där är den konstiga känslan i kroppen. likadant i våras/sommras, då jag hade feber sist. så ska snart ta en alvedon eller två och förflytta mig till sovrummet. och hoppas det inte blir värre. gruva mig på hur kall sängen är. brrr.

Ska på stan imorgon med I, och så edwin. så hoppas det bara är detta lilla, vilket jag klarar av. vill ju shopa. dock julklappar och en tomtedräckt till edwin. att det går över under natten. vilket jag tror.

så god natt alla sammans.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0