Kryssning.

även att jag har fixat ihop det till att jag kan åka på kryssning den 24:e maj. kommer bli skoj. ledigt var det troligtivs inga problem med, annars så kommer de problemen att lösas ganska lätt.

och barnvakt fixade sig även. om M jobbar. mamma kan ta edwin på torsdagen lämna honom sedan hos syster. där han sedan kommer sova. för mamma ska jobba på fredagen. och syrran i sin tur, om hon jobbar lämnar hon honom på dagis på fredagen. och mamma hämtar när hon slutar, det gör hon nog även om det kanske inte blir dagis. vet inte riktigt hur det är tänkt fullt ut. men de löser det i alla fall. så det är roligt. och skönt att man har nära och kära som ställer upp.

så mamma har redan beställt en parfym. så hon får kolla lite vad hon ska ha, lämna en lapp, om det inte är samma som jag redan har. det vet jag redan hur den ser ut ;) I kanske skulle beställa smultronlikör. och jag säger bara jag får pengar innan jag åker och vet vad de vill ha så köper jag. no problemos. har kanske lite problem med att handla cigaretter och sånt då jag själv inte använder det så känns det obekvämt för mig.

jag åker mest för skojsskull. de rökta räkorna. och entrcón, eller om det är något annat kött när vi åker. kanske någon drink i baren. kanske lite kareoke. kanske, kanske att man sjunger lite. jag och min kusin lovade visst det sist och nu är vi där. för jag trodde aldrig att det skulle bli en till kryssning. dock så är det SÅ mycket mer folk som ska med nu. men men, gillar att sjunga innerst inne. så det ska nog gå bra. men får väl ändå hoppas att det är glömt ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0