Checking.

har väl börjat sett över vad som ska packas osv. inte för det är någon bråtska än. vi ska ta någon dag och åka testa hörlurar med edwin. just för de vi har på sladd inte sitter så super bra. annars får de duga. men samtidigt är de väldigt billiga så funderar på att köpa ett par billiga och se om de sitter bättre.

sedan så ska en väska hämtas och ett papper skrivas ut och skickas. vilket jag egentligen skulle göra idag men får försöka hinna det imorgon. tänkte att edwin skulle gå med i en barnklubb på båten och då ska ett papper skickas in. så jag hoppas han blir anmäld i klubben innan vi åker, dvs kanske får något på posten innan. men det märker vi. inte hela världen.

sedan funderar jag på hur jag ska göra med väskor. ska som sagt ha en liten på hjul. sedan min "handväska" (som inte är en handväska utan helt enkelt en väska, men har det lite som skötväska oxå) och den lär bli fullpackad så edwin måste ha med sin lilla ryggsäck med saker att leka med på bussen. men sen kommer "problemet" att jag tror att hans lilla ryggsäck inte räcker. för tänkte ta med mig en kudde till honom som han kan ha på bussen. den kommer i alla fall till användning påvägen hem då klockan hinner bli rätt så mycket innan vi är hemma. antingen tar man kudden i handen eller så tar jag en utav "skötväskorna" (dvs gympapåsen) och stoppar kudden och snuttarna i den.

får se hur jag gör. hinner packa om rätt många gånger i mitt huvud innan det är dax att packa på riktigt. men tänkte så fort jag får väskan stoppa ner saker eftersom, såsom hörlurarna kan åka ner nu. då vi inte använder de, så de inte glöms. vilket även våtservetter och blöjor.

sedan bör jag börja planera vad vi ska ha på oss. då typ allt som är "bra" är smutsigt. och hinner nog bli skitigt en gång till innan vi åker. lite svårt det dära med kläder. då man har sina favoriter som man använder ofta. och sedan vilket väder det kommer bli, och så ombyte på edwin. men men, långt kvar innan vi åker...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0