Gatufest - Onsdag 2012

Himla strul det blev med det här med gatufesten. och att jag aldrig lär mig att jag inte ska tro på allt som sägs. att se framemot saker som inte blir av, det som stör mig mest. för tydligen var det inte så viktigt som det sades.
 
tur som är hade vi det roligt på gf med R och hennes familj. barnen fick springa lös där det var lite folk och de busade på.
 
träffade de vid ica. gick till universitetet. sedan vidare in till stan. tivolit stod först på schemat. det åktes karuseller till höger och vänster. edwin fick dra i ett snöre och vann en turkos pudel. eller som han säger "vovva". rätt så häftig ändå. edwin fick även åka en karusell. alldeles själv för den delen. det var roligt tyckte han. kan meddela att det blir mer sådant imorgon (torsdag). ska då försöka att han ska åka masken, men han måste åka med någon då. ska försöka övertala M att åka med honom. måste bara komma på ett sätt att muta/övertala ;)
 
åt mat. och det efter "vägen". jag valde grekiskt. tog en tallrik med nå kött och strips på. edwin fick stripsen och tomterna, även lite kött. men han är inte förtjust i det så det blev bra uppdelat. var gott. speciellt tsatsiken till. jag hittade för övrigt en tom parkbänk som vi fick avnjuta vår middag sittandes. rätt mysigt och charmit på sitt sätt. 
 
vi gick runt och kollade lite. hamnade vid vängåvan och fontänen. mycket roligt, tyckte edwin. såg lite mindre trevliga saker och var nära att gripa in. men ordningsvakt kom precis. sedan såna hära rödklädda, ambulans eller vart de kommer ifrån. hann inte se om ambulans eller polis kom till platsen då vi gick.
 
gick runt lite till och hamnade inne på gallerian kollade runt och jag köpte ett par shorts jag kollat på åt edwin som nu var på rean. efter vi gått klart där så gick vi till en plaskpöl åt änder. bakom polishuset ligger den. och edwin gick i med sina skor så tänkte låt gå då. skadan var redan skedd. så kan meddela att edwin var blöt från topp till tå. och då för han plaskade med en pinne eller kastade sten. men tog sten som redan låg i vattnet. edwin hade roligt i alla fall, tur det. hade med extra kläder, kanske inte för just det syftet, men det fick han så snällt ta på. hade dock inga fler skor eller strumpor men är det sommar så spelar det ingen roll. fick filten så det gick bra.
 
var väl vid den dära pölen en timme. gick sedan vidare mot coop. edwin somnade vid bilbolaget, så han fick sova. handlade lite och sedan vidare hemmåt. men en liten omväg för våran del. ville ha sällskap så vi följde med R och hennes familj till deras port och sedan blev det raksträcka hem får våran del. kom väl hem strax efter nio och började att packa ur vagnen, och sist edwin. flyttade han från hans vagn ner till sängen. och han sov.
 
kanske inte den bästa bilden. men är från mobilen, har några bättre på kameran (tror jag)

Kommentarer
Postat av: Lilla Angelicas ♥

Gatufesten var väl bara gratis igår också? :)

Svar: man kan gå på dagarna. då är det öppet. områdena stänger vid fem. då låses allt in och det blir inträde. är inte helt säker på tiden men ungefär fem. då det tar tid att tömma området plus så spelar artister vid sex. så tror det är fem. finns mycket att göra på dagen :P
Mari

2012-07-05 @ 15:23:42
URL: http://www.lilllaangelicas.blogg.se
Postat av: Jenny

Ja,jag var väl den ende av oss som satt på samma ställe,som varje år och väntade på alla andra. Och väntade...... Haha

Svar: det blev lite tokigt. men testade ringa dig, men ni var nog på tivolit då. och när du ringde mig så var vi i allt liv runt om, troligtvis inne på tivolit.
Mari

2012-07-12 @ 15:59:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0