Gatufesten 2012 - Lördag

tog en sväng ner på gatufesten denna dag också. är ändå sista dagen för iår. trodde det kunde bli regn men med +22 grader ute så chansade jag på att det skulle vara uppehåll. för molnen såg inte så gråa ut. gjorde oss klara och tog bussen som man så klart fick vänta på, som vanligt.
 
när vi kom in så skyndade vi oss till clownen sam och kollade på han. edwin fick sitta på "dryckeshållaren" på vagnen. höll i honom och vagnen oxå, för den delen. just för att han skulle se lite mer utav clownen, hans stora favorit. det var några som gick och delade ut godis medan vilket edwin tyckte var jätte bra. när clownen var klar bjöd han på "idolkort". edwin fick två. gick in på tivolit och edwin fick dra i ett snöre, ett grönt denna gång. och vann ett lejon. insåg att vi kunde ha köpt en lott brevid där det var garanterad vinst och blixten var minst poäng så typ garanterad en blixten. gick till sluchen så edwin fick en sluch. vilket han gillar.
 
gick runt. och edwin fick gå lite nu och då. men då med en hand på vagnen annars fick han inte gå själv. gick till stora scene där "we are singers" precis skulle uppträda massa "barn" som sjöng olika låtar. det var inte så hög ljudnivå men efter en stund ville edwin ha sina hörselkopor som han så fint visade. pekade under vagnen och sedan på sina öron medan han pratade på sitt språk. så han fick ha på sig de. kollade klart och sedan kom tobbe trollkarl. såg inte hela med han då edwin ledsna. gick runt och besölt att vi skulle äta lite lunch. blev samma som middagen på onsdagen. från det grekiska. en tallrik med kött och pommes. vi delade som då.
 
började blåsa lite oroartat. och himlen började bli lite väl för mörk. så jag tyckte vi skulle åka hem. men så klart missade vi precis den bussen som gick då. så fick snällt vänta. men lekte lite i oasen, eller vad det heter. men edwin kan inte riktigt klättra där. och jag säger sådant att om man inte kan klättra upp är det inte mening att man ska vara där. gick till bussen i skaplig tid just för att hinna med den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0