Dag 117.

Veckans tema är Framtiden. 
 
117. 5 saker du tror kommer vara annorlunda om 50 år
 
Har redan varit in och snuddat på den frågeställning men en sak som jag tror kommer vara annorlunda är att det kommer vara mer teknikprylar till diverse saker. Varför inte en elektrisk stekspade som vänder våran mat i stekpannan? Eller kanske en slev som rör sig själv? osv.
 
Såsom mobiltelefonerna, kommer vara annorlunda. Om de nu går att göra annorlunda ;) 
 
Och våran beslysning som vi har hemma kommer då också att vara olik den vi har nu. Då glödlamporna redan nu håller på att utplånas, och dess efterföljare som energisparlampan innehåller kvivksilver. Och LED (som är det bästa, enligt mig) ger ett kallt sken. Så jag tror om 50år kommer det finnas ett annat alternativ som är det bästa. 
 
Och vad gäller små bäbisar så kommer det komma fler produkter som man inte kommer klara sig utan. Såsom på Edwins bäbistid fanns det inget bäbisnest men nu finns det oändligt många, och det är väl en pryl de flesta inte skulle klara sig utan, till exempel.
 
Och "lättheten" att få ett jobb tror jag kommer vara ännu svårare än vad det är nu. För det första så kommer det bli ett måste att gå på högskola/universitet, för att få sig en bra utbildning. Och eftersom teknikprylarna kommer öka så kommer de flesta jobb minska, bli elektronik, osv. Så jobben minskar och krävs högre utbildning för de få som finns. Sedan tror jag också att det kommer bli obligatoriskt att gå förskoleklass, dvs börja som 6 åring i skolan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0