Förskolan ringde.

Idag då jag gjorde mig och Edwin klar för att gå till förskolan ringer de och frågar om vi hade tänkt komma idag?. Ja, svarade jag då. Och fick då reda på att ett barn hade spytt ner hela avdelningen och att de bara var två personal så de hann inte sanera mer än att torka. Men de skulle ha golvvård idag så det skulle lösas sig ändå. 
 
Jag fick göra som jag vill, om vi ville gå dit eller inte. De skulle vara ute mestadels av dagen, och vi kunde om vi ville bara gå dit och leka ute också. Jag svarade att om vi inte kommer så kommer vi imorgon. 
 
Jag hade bokat tvättstuga så kändes inte så lustigt att gå dit och leka max 30min för att gå hem igen. Så Edwin fick stanna hemma, medan jag sprang upp och ner ur tvättstugan. Vid ett tog vi bussen till stan för att fika och kolla läget en snabbis. Edwin fick leka av sig vid "lekparken" vid navet. Han hängde och klängde som en apa och ramlade x antal gånger. Men gick bra alla gånger, och tur var väl det. Han börjar bli lite för tuff för de och håller inget tillbaka längre, så det börja bli lite farligt. 
 
När vi kom hem igen så fortsätta tvättande som pappan i familjen hade fortsätt på, så skönt att det var ledigt hela dagen. Fast det blev inga kläder tvättade, hur vi nu lyckades med det. Men tvättade sängkläder, och massa sådant som legat och tryckt. 
 
Grillat till middag i våran nya grill. Kyckling fick det bli. 
 
Men åter till förskolan. Vi bestämde som så att han får vara hemma hela veckan. Kanske gå på torsdag. Ska ringa och kolla läget, imorgon. Men känns som han får vara hemma. Och ha påsklov, osv. För magsjuka vill vi inte ha. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0