Städar helg.

Idag blev det en riktig städdag. Inte för att dammsugaren har kommit fram än ;) Har halvt plockat bort julen också, inte för att vi hade så mycket julsaker framme men latmasken har varit framme en längre tid. Vet inte vart energin kom idag. Kanske det kalla vädret. Vi gick inte till förskolan utan stannade inne i värmen. Så blev massa plock. Kollade in tvättstugan och den var ledig så jag fick lov att tvätta också. Så då rev jag ner gardinerna på Edwins rum. Det är de gardinerna som är mest juliga, dvs med tomtar. Så nu är Edwins rum klar. Bara resten kvar. Ska ta och stryka allt ikväll i alla fall. Blir inge mer gardintvätt för det var någon som hde bokat tvättstugan efter oss, får tvätta de en annan dag.
 
Ska väl ta upp julkartongerna från förrådet också då allt står och trängs på köksbordet nu med all gamal reklam. Och sakerna i städskåpet står på diskbänken så man ser inte så fint jag har gjort på den då den för tilfälle är överrustad med massa skrot :P men men. stryka gardinerna som ska upp så jag får in strykbrädan och strykjärnet och sedan blir det fint på bänken igen ;)
 
Dax att starta igen efter en kortpaus. Snart dax att gå till tvättstugan igen. Men hinner direkt inte tvätta någon till maskin som ska torka så tänkte tvätta Edwins overall med stjärnor på som han inte använder och det fodrade galon som inte är tvättat än. För ytterkläder hänger jag upp i lägenheten då de oftast inte tål värmen i ett torkskåp, definitift inte galonkläder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0