Dag 63.

Temat är Melodifestivalen.
 
063. Vad tycker du om programledarna i Melodifestivalen i år?
 
Nja. Gillar de inte. Så stelt och dåligt. Nu är det inte enbart deras fel att det är så dåligt, tänkte då på manusförfattarna. Men även om de har dåliga manus så kan man göra det bra. Om man själv ger det lilla extra så syns det så väl utåt, och kan bli bra fast ändå dåligt. De utstrålar direkt inget. Läsa en text kan man göra på olika sätt. Antingen läsa den rakt upp och ner vilket är gänsfall på att det görs, och så kan man läsa texten med inlevelse och improvisation.
 
Om ni såg förra gången, dvs andra chansen och de fick tekniska problem. Hon bara stod där, om det var någon annan (typ Gina) så skulle det babblas på. Improvisationen är liksom på noll, och det är så tråkigt att se. Och se måste man göra, så får väl stå ut. 
 
Mina favoriter än så länge är Gina och Danny som var förra året, dvs 2013. Så bra, och i mina ögon kommer det bli svårt att slå deras år. Jag saknar dem så. Hoppas de kommer tillbaka. Och egentligen om jag ska vara ärlig är jag inte så super förtjust i Gina men det gick i alla fall att se på henne, och rolig var hon ändå sådär efter första programmet. En som man måste vänja sig vid. Som sagt hoppas de kommer tillbaka till detta sammanhang. Då blir jag glad, och det finns nog fler som blir det.
 
Bara för det måste jag lägga upp massa klipp på dessa från förra året. 
 
 
 
 
 
 
 
Och bara för jag fått någon slags "crush" på Danny :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0