UVI?

Har gått mer eller mindre en vecka med känning från en urinvägsinfektion. I onsdags/torsdags tänkte jag "i med massa vätska så jag kissar ut skiten". Men det hjälper inte. Blev en aningen bättre i helgen men blev senare värre på söndag/måndag. Känna sig kissnödig lite för ofta men ut kommer det typ någon droppe som stundtals gör väldigt ont att få ut. Speciellt på slutet. Och sedan en smärta i blåsa (skulle jag tro) som kommer och går. Oftast ligger den dära hela dagen men är mer påtaglig ibland medan vissa andra gånger känns mindre. 
 
Och ibland när man kissar känns det inte alls medan andra gånger gör ont. Alltid värst på morgonen och på kvällen. Inatt var första gången på evigheter som jag kissade på natten, vaknade och blev bara tvungen att kliva upp och göra ett besök på toan typ i sömnen. Istället för att somna om i andra fall. Och imorse var det illa. Höll på att bli tokig. Dock gick det över efter några timmar. Det värsta vill säga.
 
Sist jag hade UVI så gjorde det mer ont då jag kissade. Då grinade jag i princip och var konstant kissnödig. Läkaren sade då att det var utan tvekan en UVI, massa vita blodkroppar. Men eftersom jag inte har exakt lika ont och lika jobbigt, än. Så tvekar jag. 
 
Men nu på kvällen gör det sjukt ont i sidan på ryggen. Känner mig små febrig fast inte har feber och mår små illa. I princip de flesta tecknen på att infektionen gått upp till njurarna. Det som skiljer sig är febern, jag har ingen feber fast jag känner mig febrig så har jag ingen feber. Det som talar emot det är att jag borde känna mig så mycket mer sjuk än vad jag gör. Skulle typ inte orka sitta här och skriva detta, så tror det inte är så illa än. Men kanske ett tecken för mig att kolla upp det. 
 
Många påstår att det är farligt med att gå för länge etc. Men jag har läst att det inte är det. Då man är gravid typ är väl den största risken, och det är jag inte. Sedan kan det väl vandra, är väl det alla påstår är farligt. Kanske. Läste att man skulle vänta tre dagar, det har jag med säkerhet gjort. Liksom en vecka på en annan sida, det har jag då också gjort. 
 
Så jag hoppas de tar in mig imorgon så jag får kissa i en mugg så jag får ett svar. Ska ta upp min fot då jag ändå ringer. Kan vara lika bra. Fördelen med om jag får penicillin är att jag kanske äntligen blir av med den ettriga halsen som kommer och går. 
 
Smärtan jag känner från ryggen kan likaväl vara en muskel som ska jävlas mitt i allt. Var en stund på Birsta idag och fixade födelsedagspresent till en blivande ett-åring imorgon. Så kan vara en snevridning eller något sådant. Så svårt att säga mer än att jag har ont. 
 
Nu ska jag ta min UVI, onda sida av höften/ryggen och gå och lägga mig. Om jag nu kommer somna med smärtan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0