Kylfodral.

Beslutångest om jag ska ta och beställa kylfodral. Jag ska beställa det, men funderar på att göra det nu eller om jag ska vänta lite. Funderar på att köpa två. Kan man ha ett liggandes i hotellrummet och det andra har man med sig då man ska ha med sig insulinet.
 
Hade ändå tänkt på att köpa ett till sommaren, då man ska bada och vara i solen. Kanske någon fika stund i lekparken behövs också kylfodralet. Men som sagt ska köpa två. Och eftersom vi har novopen echo, så "måste" man ha en skyddspåse runt. För det är elektronik i pennan. Och skyddspåsen har jag hittat på en annan sida att köpa. Kylfodralet var så mycket dyrare där. och där jag hade tänkt köpa den från början säljer inga dåliga saker. Plus på den sidan har de ett fodral/en väska som jag funderat på. och nu har de sådana som har skönetsfel. Så tänkte mig då att köpa ett med skönetsfel.
 
Kylfodralen verkar väldigt smarta. Man spolar innersaken i vatten, ca 15-20 min. Och så håller den kylan i ett dygn. Passar perfekt. För jag antar att vi kommer ha ett handfat inne på hotellrummet ;) inte för jag sett en bild på det mer än duschen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0