Tur.

Idag har man haft flyt.. behöver inte betala en endaste krona på mina ljus som jag beställde, och jag som inte har några pengar passar detta perfekt på :) Tydligen får jag en present oxå eftersom min visning genererade mer 2000 kr :) kunde inte bestäma mig om lukten men det blev "vit snöbär" tillslut :) det stod mellan den och "mango och mandarin" som jag har ganska mycket av men jag vet att den luktar gott :)

Trodde aldrig att visningen skulle ge mer än 2000 men det gjorde den, den gav typ 4000 och gav mig en rabbat på typ 750 vilket gjorde mig super glad :) beställde en ny kattlykta, super fin :) den finns bara nu i september och november sen finns inte den nå mer, det är en Halloween sak men jag kommer att använda den jämnt :)

Och så var det lägenheten. hon har inte fått den såld än så jag och martin ska åka och kolla på den imorgon :) om vi hinner.. jag har skola 10-12 sen ska vi träffa matteprojektgruppen 13 och framåt men jag tänker smita strax innan två eftersom vi ska åka och kolla på lägenheten :) vi har inte så mycket kvar, måste prata med läraren men han är på konferans i grekland eller vart det var.. så det får vänta till nästa vecka... imorgon tror jag att vi ska fixa fel, errorestimator på engelska... Jag gör inte så mycket sitter på en stol och håller med ungefär...

Nu måste jag gå och sova.. förresten min äppelpaj blev super god :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0