baby-lekis.

nu väntar jag in BB. och så klart måste jag följa det ;) blir snart hoppa ner i sängen. och kolla på tv´n därinne istället. imorgon blir det upp tidigt då det är inplanerat drakborgen och baby-lekis. sedan blir det en sväng på ikea och billig lunch. och sist men inte minst barnenshus. måste verkligen se vad som kommer på babykvällen!! hoppas det kommer en sulky/paraply/shopingvagn. eller kanske snarare en sommarvagn som inte tar nå stor plats. liggläge och sufflet är ett måste, och en korg under. sen är nästa steg, är det någon som ska dit????


efter dessa besök i birsta. plus något till så drar vi nog på stan istället. och går runt. det går nog bra och en fort dag imorgon. edwin är för övrigt ledig från dagis.

rinig näsa.

kom på att vi blir nog hemma från kyrkis. blir syster sen, så fort de vaknat. eftersom edwin fortfarande har hosta och rinig näsa. dock så döljs "problemen" med hostmedicin och nässpray. men det är så tydligt på morgonen när han varit utan lite mer timmar. och sen så kan vi ta en dusch och mobilen får ladda klart. så får det bli. sen ska vi nog som sagt gå ner till mormorn och hälsa på dem där.

måndag morgon.

kom på att det är måndag idag. det är inte varje dag. fundera på om man ska ta ett besök på kyrkis eftersom vi redan är uppe på nu. om vi gör oss klar och äter frukost osv. så är vi klar och gå i lagom tid. tror nästan det får bli så. så somnar edwin på vägen hem sen. så hälsar vi på syster efter. egentligen skulle jag väl behöva tvätta håret men det hinns inte, får sätta upp det så kanske det inte syns likaväl.


pimpeltävlingar.

lite roligt då. den 19:e är det pimpeltävling hemma på byn. som pappas fiskeförening är med och arrangera. så då kanske vi ska dit.

den 20:e alltså dagen efter så är det guldnappet. vilket vi nog ska gå på. tror edwin ska få ett startnummer i år ;)

det är i mars-månad vi pratar om.. hoppas att denna helg kommer vara bra väder. så man kan vara ute och inte frysa ihjäl. jag har inga varma skor. och min vinterjacka kan jag inte börja mig i utan att dragkejan går sönder. det låter som den är för liten vilket det inte är utan dragkedjan är slut i den. det syns på själva dragkdjan oxå, längst ner där den går upp. så därför hoppas vi på varmt väder :P


tänder.

visst jaa. upptäckte två nya tänder i edwins mun idag. så nu har han alla hörntänder. bara de sista kindtänderna kvar vilket han får vid två-års ålder..

bättre.

edwins hosta är redan mycket bättre. tänk vad lite hostmedicin gör. idag gjorde jag ett litet test med att hoppa över ett tillfälle. så han fick imorse och nu innan läggdax, skippade mitt över dagen. det verka funka, några hostattacker blev det men så skulle det nog bli ändå.

idag har vi varit på kalas. saga blev fyra år. vi hade ett litet mini kalas åt henne här hemma. så edwin somnade i sin mormors famn och blev sedan buren till leas säng när det var tårtdax. vaknade sedan upp lagomt när alla skulle gå hem. vi stannade över på middag, paj och sallad.

igår var det en HELdag i birsta. åkte hemifrån vid tio. kom hem till mamma strax innan åtta. började dagen med att äta lunch på IKEA, som alla andra gjorde. var super lång kö. så jag passade de fyra barnen medan de andra gick och handla mat. sedan inne på birsta gick vi runt, fikade. delade på oss. då ena syster och mamma, tog de största barnen och åkte hem med en del stopp innan.. jag och andra syrran stanna kvar med de minsta och fortsatte gå runt. vi åkte sedan hem till mamma där vi både sov. hon bor sär under sin vistelse. så edwin fick "låna" sin resesäng. kusin sov med sin mamma i sängen. och jag sov i bäddsoffan i vardagsrummet.

rätt skönt var det ändå. jag trodde edwin sov hela natten. men ack så fel jag hade. så kusinerna måste låta väldigt lika då med andra ord :P en gång trodde jag edwin lät men då sov han så sött i sin säng. så fel man kan höra.. edwin vaknade vid åtta imorse då jag tog upp han till bäddsoffan där vi mös och kolla på barnkanalen. men edwin lekte nog mer runt i sängen istället men ändå, försök till mys..

på tisdag ska vi på drakborgen och babylekis. är väl sista gången edwin går in "gratis" antar jag. efter det blir det birsta igen. lunch på IKEA, igen. men troligtvis inte lika länge på birsta denna gång :P man skull haft en stegräknare för skojsskull och se hur många steg man går när man är där. i alla fall när man är på lång shoping. inte för jag handlade nått. en till present till saga, och fika och middagen. och visst ja, jag köpte en dricka och fyllde på busskortet oxå. det var det jag kostade på mig. på tisdag blir det förhoppningsvis inte heller nå större utgifter. har allt jag behöver, och om jag hittar nått har jag 500 kr i presentkort på birsta city. och 100 kr inne på hm, såna dära bonuscheckar.

VC.

besöket nere på vårdcentralen gick väl bra. trodde vi skulle få vänta jätte länge eftersom det egentligen inte fanns nå tider kvar när de ringde upp. fick typ vänta max 15 min. vara bara en person som blev uppropad före oss och hon skulle in till distriktsköterskan. så det kändes bra.

väl inne hos läkaren. så frågade hon först massa frågor, som alltid. kollade hans öron och i det ena örat har edwin en början till öroninflamation. munen kollade hon i, eller snarare halsen. lyssnade osv... edwin fick ta ett stick i fingret. jag stoppade i tutten för säkerhetsskull men edwin var så nyfiken så han regerade inte ens när hon stack ;) hon tog blod och vi fick sätta oss och vänta. edwin fick en såndär glass-pinne som hon hade ritat en gladgubbe och en ledsengubbe på, och så plåster fick han. det var det bästa. han kunde inte låta bli att pilla på det :P

väntad en stund. så kom läkaren. hon sa att sänkan var normal MEN om edwin fick feber i helgen så hade vi pencellin att hämta ut som han ska äta i fem dagar. och hostmedicin hade hon skrivit ut. och fick "order" att köra nässpray på edwin eftersom det kan göra så att man kan få öroninflamation, alltså om man är täppt. tydligen så blir gången bucklig och rätas ut om man börja med nässpray, eller något sådant. och därför skulle jag vara uppmärkssam om han fick feber, och då hämta ut pencellin mot/i helgen...

så efter vårdcentralen, som tog 30 min, drog jag och edwin till morfar där resten av alla var. var där en stund sen bgav vi oss till mamma. frågade mamma om hon kunde passa edwin så jag kunde hämta ut hostmedicinen och köpa nässpray. sagt och gjort. fick springa till bussen, apoteket, och bussen hem igen.. det tog 45 min innan jag var hos mamma igen. det kallar jag ändå snabbt. i och med att jag fick vänta på bussen i typ 7 min oxå..

Vårdcentralen.

ringde vårdcentralen idag. nån minut efter åtta. de skulle ringa upp fem över halv elva. suck, sa jag  bara... men de ringde kvart i nio. och så klart var alla tider slut. men kan liksom inte ringa tidigare än vad jag gjorde, liksom. så de måste ha oerhört lite tider.. men hon klämde in edwin halv tolv. så då ska vi dit och läkaren lyssna på han. jag hoppas på att vi får nån hostmedicin, så vi får sova under nätterna. denna natt var den sista natten jag kunde
ta edwin till vår säng oxå. sen ska pappan jobba lite mer senare på kvällarna så han behöver sova. men men, det löser sig..

bvc-tid.

nu har edwin blivit kallad för 18 månaders koll. ska bli spännande att se hur, framför allt, hur lång han är. han är ganska kort, om man säger så. men närmare 80 cm bör han vara. sen så är det vaccination oxå, så klart. och denna gång ska göras i armarna. ska bli spännande att se hur han reagera denna gång. förra gången var det inge gnäll alls. så hoppas på det denna gång oxå.

kanske ska säga att den 28 mars ska han dit. och på eftermiddagen, lite chockande. men ändå skönt eftersom då slipper man ställa klockan osv. kan man ta det i sin egna takt på morgonen. dock så går dagen åt till att vänta in tiden. men ändå. måste se till så att han sover innan vi ska dit. annars var det i hans eftermiddaslur när han är hemma från dagis. men det ska nog lösa sig. är ett tag kvar, om man säger så ;)

hosta och "lite" regn.

får väl börja med att säga att edwin skulle gå på dagis imorgon men jag får ta och ringa vårdcentralen istället. tycker synd om han. han har en sån hosta som inte vill gå över. inatt hade vi en såndär natt igen. med att edwin vakna 700 miljoner gånger antingen gnällde eller hostade. vid halv fyra tog jag in han i vår säng. jag trösade han och han somna. typ en timme senare flyttade hans pappa han. och vid halv åtta hämtade jag edwin igen. vi har så mycket mer höga kuddar än i hans säng. han blir så täppt under natten, och mest under natten. så nu fick jag idéen att lägga en kudde från köket i hans säng, dock med kuddfodral runt. så hoppas på att han kan sova lättare inatt..

och ingen feber har han heller. men dock känns han varm. och gnällig är han. men det kan bero på att han ätit dåligt idag, väääldigt dåligt. bara fikat, typ. han kommit i en period så han vill inte bli matad, tänker inte tvinga han heller. kan ge ätstörningar senare i livet. och idag lekte han bara med middagen. lunchen gick väl relativt många strips ner men dock inge mycket hamburgare. så välling fick han innan läggdax. men kan väl bero på att han har hosta oxå..

jaa. medan vi var på max så började det regna. inomhus!!!!!! vi hade typ ätit upp. satt vid lekgrejen så kusin från stockholm fick leka. var och mötte syster med barn på stationen, gick sedan på max och åt lunch. den minsta gjorde kalas så syster gick och bytte. och det var om inte annat kaos inne på max. värmen funkade inte som det skulle, toan var trasig osv, stod typ fläktar/värmetjosan på golven. men i alla fall. så började det regna typ bakom där man tar dricka. jag såg fort att det sprider sig. mamma sprang och sa till personalen. och medan spred det sig mer och mer. liksom på längden. så när hon kom tillbaka började vi plocka bort våra grejor. och precis när jag tog bort kusins overall började det droppa där den legat. vilket övegick fort till spöregn.. ingen blev som tur var blöt. så vi klädde på oss på en ny plats i matsalen på det torra. medan max-personalen stod i sin telefon med reperatörer på sin sida. och mitt i allt tappar edwin sin juice över sig, dock så var det inte så mycket kvar. kom mest på det redan blöta golvet... så de personer som kom in fick sin dricka på burk. och jag var nästintill bombsäker på att de skulle stänga, men det gjorde de tydligen inte..


effektiv.

idg har man varit effektiv. lämnat edwin på dagis, tvättstuga, klippt kisseklor (bara en katt kvar, den mest krångliga), fått upp två hårda knutar (så vi kan späna fast edwin i sin matstol), varit på arbetsförmedligen, tvättstuga, plocka upp tvätten, hämta edwin från dagis, tvättstuga, plocka upp tvätten.

sen tillkommer det frukost och mat. och lite andra "små" saker. känner mig ganska effektiv. nu är det bara roa son, duscha/bada oss två, klippa klorna på katten som är kvar. det är väl det som är det "viktigaste". känns väl ganska skönt och ha tvättat igen. två tider blev det. har väl lite mer att tvätta oxå. men men. edwins didrikson-jacka tvättades. han hostade nämligen så han spyde i tisdags, i bilen. så allt har nu blivit tvättat. inte bilbarnstolen men den rengjordes på en gång..

nää. nu ska jag jaga kissemiss eller så blir det hopp i duschen.

lite roligt då jag skull ta och klippa dem. katterna gillar det inte. och eftersom jag gosade med den ena så fattade hon inte att jag klippte klorna på hon :P fast behöde hjälp med några klor, så martin fick hålla i medan jag klippte. som vanligt. och den ena katten vi har är oxå lite halv dum så han blir lelös när det är kloklppningsdax. så det är väldigt lätt att klippa ;) så det är den mest spraliga kvar. vet inte hur jag ska locka heller. antingen ta hon från sovandes. eller lägga mig på sängen, då hoppar hon alltid dit.

och nu tänkte edwin damsuga. men damsugaren är liiite väl stor för honom. så det går liksom inte som han vill, och då blir den lilla herren på dåligt humör..

slö.

idag har edwin varit slö. som om han hade feber men hans temperatur i kroppen har varit hans vanliga, typ 36,3-36,5. han vaknade vid halv åtta och skrek. jag hämtade han eftersom jag insåg att han kommer inte somna om. utan han började gnälla när jag lämnade rummet. så sagt och gjort så kom han ner i vår säng. där det blev lite gnäll och så vidare. men han somna om. sen gnällde han till typ varje halv timme. men efter kvart i nio sov han. till halv tio. då tänkte jag att vi kliver väl upp. men han ville sova. han kunde knappt hålla ögonen öppna.

man kan säga att han somnade sittande. för jag satte han upp mot min arm. och så blev hans ögonlock för tung och han somnade. så han hade sina fötter vid vår huvuden. vid kvart i elva så vaknade både jag och martin. edwin vägrade vakna. han ville sova. så vi lade han själv i vår säng. där han låg så fint och halv sov. vi kollade så klart till han. men efter typ en halv timme gick jag och kolla. då var han halv vaken. frågade om han ville upp och han sträckte sina händer mot mig. så upp och få i han frukost.

sen somnade han igen vid halv två. i soffan... där sov han till halv fem. försökte väcka han. så han var ändå trött när han väl vaknade. gjorde mat. och han satt på golvet bakom mina fötter och gnällde. lade lilleman igen vid halv nio. och han somna på en gång.

så nått konstigt är det med han. eller så har han bara en väldigt slö dag. för i vanliga fall skulle han leka gärnet med lampan i sovrummet när han vakna vid typ nio. och i soffan skulle han inte kunna somna för den ska man tydligen springa och klättra i. och i hans säng skulle han inte somna så fort. i alla fall sparka av sig täcket och vända och vrida sig x antal gånger. nu har han lagt sig på sin ena sida och somnat...

men imorgon blir det ändå dagis. han har ingen feber så det är nog ingen fara. får väl se imorgon hur det står till med han.

Var är katten??

mms_img36875 (MMS)

Var är katten??


ramling.

dåligt samvete. när jag skulle låsa dörren imorse så ramlade edwin nerför trappen. eller rulla är nog det rätta ordet. så en halv våning rullade han. skyndade mig dit och tog upp han. men grinet försvan fort när jag kom. och det verkade som han inte hade gjort illa sig. så kanske tur att han hade full mundering på utav overall osv..

förhoppningsvis så har edwin lärt sig att inte gå för nära trappen. men jag antar att han inte har lärt sig något. så får väl fösa han åt andra hållet när dörren ska låsas. men det enda är att när vagnen ska med så går det inte ens att fösa han åt det hållet eftersom vagnen och dörren tar upp alltehopa... får se hur jag kommer lösa detta problem hädanefter..

klätterapan.

igårkväll när jag och edwin bada. så gjorde han något nytt. nått modigt :P han satt ner, tvekade, men gjorde det ändå. la läpparna på vattenytan. och det var jätte kul. så han gjorde det igen igen och igen.. massa gånger och ibland kom till och med näsan under vattenytan. man såg när han planerade sin doppa munen i vattnet, eftersom han laddade. så sött..

och så var vi och hälsa på granen som var hundvakt. när vi kom hem så gjorde jag som alltid. gick in i lägenheten med grejor. och ropa på lilleman. men han kom inte. så jag tänkte väl att jag går oh hämta han.. men då har han klättrat upp för trappen! han var ända där trappen vänder, så en halv våning klättrade han...

så nu har klätterperioden börjat.

maräng.

jag må säga att jag har en uppfiningsrik son. just nu har han flyttat sin poäng-fotölj till köket där han nu genom att stå i den når all frukt. suck.. tror det var ren slump oxå, så det kan gå när man är ute och går med fotöljer..

hade några ägg som snart går ut i datum så jag tänkte maränger. jaa, men man kanske ska skruva ner ugnen oxå ;) så kan säga att den första plåten är bruna kletiga platta skosulor, typ... men den andra plåten ser ut att bli riktigt bra. tog ut och kände på dem alldeles nyss och var då fortfarnde lite kletig på insidan. men behöll sin form. så detta går nog vägen.. sen är det bara en plåt kvar med muma...

men den första plåten åker nog i soporna. dock så var det gott, typ sockervadd. men så kletigt så det blir liksom inge praktiskt.. så nu vet jag nästa gång vi har ägg i kylen som är påväg att gå ut. då kan man göra ännu mer maräng, muma..

annars så jag gör inte så mycker mer knop idag. har städat och bakat. och sen är det ljusparty. dock inge mycket folk. men vill ändå dofta och beställa så jag ställer inte in. så blir väl ett kort party. fast det passar väl oss. edwin ska ändå försöka hamna i sin säng vid åtta, så det blir nog bra..

marängkakor.

precis kommit hem från dagis, hämtat lilleman. han hade sovit till halv två. så ganska länge idag då. i alla fall för att vara på dagis. nu äter han macka och springer runt. och själv ska jag väl ta och baka ut dessa kakor, som jag "misslyckades" med sist. men nu har degen ståt i kylen så får se om det blir bättre. fundera på att göra marängen på tre ägg istället för två. kan man liksom klicka ut det som blir kvar på plåten så får man maränger oxå ;) dock så kommer marängerna föärsvinna snabbt i min mun, älskar maränger.. fick ytterligare en idé. lite röd karamellfärg. så det blir rosa. måste testas :P

tänder.

det var inte bara en tand som kommer i lillemans mun. utan tre möjligtvis fyra. alla kindtänder på samma gång. tycker synd om min lille prins. och ack så fel jag hade, de sista tänderna som kommer är kindtänder inte hörn som jag trodde. men ändå hört att hörntänder kan vara jobbigt att få. som det verkar..

dax att ta hand om han. han måste få i sig mer vätska på grund av febern, 38,7 grader alldeles nyss men då hade väl alvedonen gått ur kroppen och nu är det tillsätt lite mer. så jag får väl lov att servera lite juice..

tandsprickning?

hoppas min eländiga hosta snart går över. börja bli lite lätt galen på den.. och hostmedicinen funka inte. först imorse tog jag mot rethosta, vilket jag trode jag hade. men hostan blev värre. om jag hade något i magen hade det kommit upp kan jag säga. så illa var det. så efter en 30 min så tog jag hostmedicinen mot slemhosta. och den fungera liiite i alla fall. en på apoteket sa mig en gång att om man tar "fel" hostmedicin så blir det värre.

annars så. både jag och edwin hade feber igår kväll. vi både tog alvedon och gick och sov. jag vaknade massa gånger inatt och var sjöblöt i svett, som man blir när man har feber. edwin vakna vid sju. så jag bar in honom till vår säng där han somna om. men jag somnade inte om.. så jag kollade in tv´n och försökte somna om. halv nio ringde mobilen och då vaknade edwin.

edwin hade feber vilket jag anade på hans varma kropp. jag hade ingen, eller gränsfall.. han fick alvedon och jag tog oxå. sen så efter dagen gått har jag känt mig piggare och piggare. edwin har oxå blivit piggare. jag har haft mina "svettningar" men det gick över. antar att febern riktigt gick ur kroppen på mig..

och edwins feber tror jag beror tills störst sanolikhet på att han håller på att få en hörntand. konstigt det dära, "ska" inte alla kindtänder komma innan hörntänderna??? men edwins tänder verka vara väldigt annorlunda jämfört med "normalen".. sen så säger läkarna, i alla fall vissa, att barn får inte feber i samband med tänder. så fall beror det på något annat..


seg.

är trött och seg i huvudet. men egentlign inte så konstigt med tanke på så lite sömn jag fick inatt. och idag ska jag nog gå och lägga mig ännu tidigare. just för denna natt lär bli likadan. men jag själv med hosta.. men ska se tv först ;) sveriges mästerkock. sen får vi se om det blir sängen eller något program till. känns lite tidigt att lägga sig själv vid nio..

mat har jag gjort idag oxå. korvgryta. så det räcker nog till imorgon oxå, om vi har tur.. men det är så störande. bara för att vi är utan ugn så kommer man bara på maträtter som det behövs ugn till. och då ska det sägas att vi använde inte ugnen speciellt mycket innan den gick sönder.. men man vill gärna ha allt fungerande. och kanske på fredag ska de komma och kolla. och om det inte går på reklamationstjosan så får vi betala 620 kr för en servicetekniker kommer och endast kollar på ugnen. suck. hoppas det går på det, men samtidigt ska det inte hända det som hände på en normal ugn. och garantin har gått ut. och ugnen är bara 1½ år..

nu ska jag börja fundera på att lägga lilleman. han är trött. men lär vakna och skrika vid elva, som vanligt. plus att det lär ta en timme att somna fast han är trött. han bökar på så mycket. tänder och släcker lampan osv...

äntligen.

blir inte tätt mellan dessa blogginlägg märker jag. men sånt är livet. och nu håller familjen på att bli sjuk, igen. fast hoppas att edwin klarar sig. pappan blev sjuk igår, så han är hemma från jobbet idag. och jag har känningar i min hals, hoppas det inte bli värre.

igår när jag lämna edwin så gjorde jag en sak med viss hjälp från sambon. och det var äntligen. men det varit så att jag vill inte klättra. men i alla fall, vi tog bort andvendsljustakarna :P så nu kan man ha fönstrelamporna tända igen ;) blev så fint. nu väntar vi in våren, i alla fall jag...

och edwin har kommit in i nått så han sover dåligt på natten. började mer eller mindre i torsdags, trodde det var sockret han hade fått i sig under dagen. han fick tårta och kaka för martin fyllde år. men det hållt i sig. så vet inte alls vad det beror på. under dagen kan han sova över två tmmar, om han sover hemma i sin säng. på dagis blir det en timme. men i alla fall. han har först svårt att komma i ro. speciellt de dagar han läggs vid åtta för det är dagis morgonen efter. sen när han väl somnat så kan han sova en stund innan det blir gnäll. igår hann jag själv precis somna innan jag blev tvungen att kliva upp, strax innan elva.. sen kan han vakna flera gånger på natten. oftast vid två, fyra, fem, sex.. och efter alla gånger så blir det svårare och svårare att somna om. så idag kvart i sju fick ha komma i vår säng. var ändå bara en timme innan klockan ringde. men han somna inte om, utan härjade på. så vi klev upp halv åtta.

och när man går in till han på natten. har han oftast tutten i munnen. men jag bruka ibland byta till en tutte som då är lite svalare. och så ligger han oftast på magen. och så gnäller han liksom i sömnen, ser det ut som. men han blir liksom tyst när jag kommer in. bäddar in han igen. och oftast lägger vänder jag på han och med huvudet på kudden. men detta hjälps inte. har ingen aning vad jag ska hitta på här näst....

och till råga på allt så hostades och lät allmänt från andra håll. så somna om var omöjligt. och om jag lyckades så vaknade jag igen. antingen av att en hosta eller så var det edwin som gnällde. så mycket sömn har jag inte lyckats få inatt. så ont i huvudet och halsen på det. känner att denna dag kommer gå i lätt-irreterad-tecknet. vilket i och för sig inte är ovanligt..

intervju.

vaddå glashalt ute?? gruvade mig lite att gå hem utan vagn efter jag lämnade edwin på dagis. det blev inte bättre av att se en bil som knappt fick stopp. vid det tillfället duggade det ute oxå. men det gick att ta sig hem. stubo hade sandat jätte bra så jag gick samma väg hem som dit. dock fick jag räkna med den osandade biten som blev över för hsb eller vem nu som äger den lilla snutten. kanske en väg som ingen äger. men men.. det gick.

och medan edwin var på dagis sökte jag fyra jobb. så nu har jag totalt sökt åtta jobb och en intresseanmälan. så jag hoppas det ger resultat. det är klart att jag inte slutar att söka utan jag söker när jag får tid. som imorse till exempel. ogillar verkligen att skriva personligt brev. så alla dessa sökningar ser jag som en övning i att skriva personligt brev ;) det blir både sommarjobb, "vanliga" jobb, extra och allt som ligger ute i princip. har vissa saker jag inte söker. men om man inte får nått får man väl söka dessa jobb oxå.

och ikväll ringde det. tänkte en telefonförsäljare. men så var inte fallet. det var en av dessa som ringde. och en arbetsintervju skedde. fast det sas inte så men det var såna frågor. och jag själv var inte förberedd. vid arbetsintervjuer gäller det att sälja sig själv och var inte riktigt så när samtalet kom. men det blev nog så i slutet. var i alla fall mig själv och ärlig. och det är väl det som är huvudsaken? ;)

tror dock det brister lite i mitt kontaktnät. inte så jätte många som har barn, egentligen.. men när det väl börja rulla så kan det rulla fort. sen kom jag på när jag kom till datorn igen att jag känner nog fler än vad jag tänkte från början som skulle kunne vilja detta. plus så fick jag massa tips av syster. så jag hoppas ändå att jag kommer vidare, skulle bli kontaktad oavsett. var många från sundsvall som skulle bli kontaktad så jag hoppas lite på att de "sumpar" lite frågor så jag får en större möjlighet ;)

imorgon blir det dagis för lilleman. och jag ska väl plocka lite i vardagsrummet men lär väl hamna vid datorn och leta jobb istället. fast samtidigt hinner jag nog båda innan han ska hämtas igen. sen när han blivit hämtad ska det handlas till kalas och städas det sista.

RSS 2.0