Städa.

i helgen så stor städade vi. jag tvättade och medan vi ändå storstädade så putsade jag fönster. det i vardagsrummet fick stå först på tur. och medan jag ändå putsade fönstrena så kunde jag byta gardiner och då till julgardinerna. men är vanliga röda längder. låter bli att sätta dit adventstakarna dels på grund av att jag tycker det är liiite för tidigt. dock kan man låta bli att tända de. har även sett lite fönster här och där med adventstakar nu. och så en till anledning varför vi inte tagit fram de är att det är total kaos i förrådet. bara det behövs/krävs en dagsstädning. och sen så finns risken att mycket är trasigt av adventsstakrna och julstjärnorna och det för det är verkligen kaos där nere. mycket saker som kan ramla över så det kan bli paj. men jag hoppas på att alt är helt och fint.

Tyst.

här är det tyst. jobbar för det mesta på dagarna, så helgerna fylls på massa måsten. och tiden sippra bort. men ska bli bättre. har dock fullt upp på jobbsidan fram till jul, vad jag vet nu. men ska bättra mig.

Kollar tv.

Jag och edwin kollade på sjukhuset på trean förrut. edwin utbrister då "ont" "blåsa" söt ungen. och detta sade han då stort sett hela tiden

RSS 2.0