presentkort.

Jag började använda mina flip-flop-tofflor igår som det är "string" mellan tårna och vad fick jag.. joo, skavsår mellan tårna!!!! Så igår kväll kände jag att det var som att gå på en boll, och vad upptäckte jag att tån var uppsvullen =( ... Köpte skavsårsplåster och nån smärtstilande salva på apoteket idag.. så mamma har "plåstrat" mina tår och smörjt med salvan där jag inte ha nå plåster.. Hon köpte nya foppa-tofflor idag så jag fick hennes gamla, Tack säger jag =)

Påtal om mamma så fyllde hon år igår så vi var där och fikade, både smörgåstårta och kladdkaka.. fick med oss smörgåstårta hem som nu är slut, åt upp det sista till frukost.. det blev en väldigt god frukost =)

Pappa ringde och hälsade att hos farmor på fredag är det grillat kl.16 för att kalle fyller år.. men jag svarade att martin börjar jobba kl.17 och vi inte nog kommer.. men varför ska jag/vi dit om de inte ens kan pallra sig hit när jag fyller år, de ringde inte ens.. dagen efter för att de hade främande och de då såg på fotbollen när hon väl ringde. men man kan väl säga att jag ska ringa till mitt barnbarn som fyller år idag och gå ifrånoch ringa, vi pratar inte direkt länge... Så varför ska jag dit när kalle fyller år?? Jag tänker inte göra så lätt för dem, om de inte tänker komma till mig. jag vet redan vad presenten är så det är ingen nyhet..

Har även fått mitt presentkort idag från tävlingen, det var bara på 200 kr.. lite fjantigt eftersom det var andra pris, men men det var nånting i alla fall..

dagen.

Idag sov jag till halv tolv, ovanligt brukar sova till ett.. Fast egentligen vaknade jag nog av den "snarkande garderoben".. måste verkligen vända tillbaka på dygnet, liksom mycket av dagen bara går till att sova, inte bra.. Fast om jag skulle kliva upp tidigare så skulle jag bli både rastlös, less och tokig innan Martin kliver upp, så det är nog bra om jag sover till elva-tolv. så kan jag väcka han en timme senare, typ..

Fick börja min natt med att sova utan täcke på fötterna, gjorde så ont.. sen fick jag smyga dit täcket bit efter bit efter nattens gång.. när jag vaknade hade jag problem att gå.. så när jag väl var klar och hade väkt martin och plåstrat mina fötter så begav vi oss till martins mamma, där bjöds det på pankaka till martin och spageti o köttfärssås till mig =) och så gjorde hon en jordgubbspaj som hon skulle ha med sig imorgon på divan, som vi så klart fick smaka av, muma =)

Katterna har rivit ner en blomkruka från sovrumsfönstret imorse, martin sa att det var Arwen.. men jag antar att Ice har nått med saken att göra, han är så klumpig där i fönstret.. man hör när han går där hur han flyttar alla krukor och så råkade nog Arwen putta krukan den sista lilla biten..

Äntligen.

Har funderat länge på att skaffa en sån här och nu tillslut blev det en :0)

Var på "lilla Dorrit" teatern förrut. den var bra.Vi gick till folkets park och hem igen.. på vägen in fick jag skavsår och satt barfota på teatern, på fikapausen hade monika plåster som jag fick så jag plåstrade lite.. Det gjorde fortfarande ont när vi gick hem men eftersom man går försvinner smärtan och det gjorde inte lika ont efter en bit.. men ut ur hissen hemma hade jag problem, då hade jag stått still en liten stund och då gjorde det ont sen när jag skulle kliva ur och in genom dörren hemma.. Mina fötter var alldeles röd på några ställen, och om det inte redan var sår så kommer de komma nästa gång jag har på mig de, till och med på lilltårna blev det sår, ajajaj.. det blir nog utan täcke på fötterna i natt... Måste verkligen köpa nya skor!!!!

Där drog Arwen ut en tagent från tangentbordet och hela datorn startades om, tur att allt var kvar.. säg mig inte hur hon lyckas, nu leker hon papegoja och sitter på ryggstödet på skrivbordsstolen så det gäller att sitta still så man inte får en katt över sig.. Fått det en gång jag legat i soffan och jag tror det var Ice som ramlade ner från pelaren och rev mig i huvudet, det gick så fort så jag hann inte se och ont gjorde det, då ramlade det katten från himmeln..

Har man tur eller?! Fick ett mail idag från nån helpdesk, med titel ang mumin.. Det enda helpdesk jag är medveten om är från skolan som man skickar till om man får dataproblem, och jag har inte skickat dit tänkte jag.. Jag fortsatte läsa mailet och såg att det var från någon ryss från gallerix som ville ha min adress.. Vad är det här, nått som jag inte ska göra, tänkte jag.. Men det gick upp ett ljus!! För länge sen hade gallerix en mumin-memory-tävling som jag satt och lade för skojs skull, hade inget att göra och första pris var en resa till mumindalen i Finland, trodde aldrig att jag skulle vinna för på sånna här tävlingar brukar folk ha super mycket poäng jämfört vad jag bruka ha, men hade inget att göra som sagt.. Jag skyndade mig att skicka min adress :0) Kollade senare på hemsidan deras och såg att jag vann andra pris, ett presentkort på gallerix det står inte på hur mycket.. Ettan hade 41721 och jag hade 41557, om jag bara visste det skulle jag sutit och träglat och fått 200 mer, jag som vill åka färja... men men.. jag vann ett presentkort i alla fall lika glad ändå :0)

Man kanske ska sätta tillbaka den här tagenten och gå och lägga sig innan martin kommer hem, han skulle sluta 3 men sist jag prata med han fick de sluta tidigare men han ville få lite timmar så han skulle vara en liten stund till..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0