beröm.

imorgon blir det stan med mamma.. inte för att jag ska köpa nått speciellt. skulle vara rätt så roligt att göra någonting mer än bara gå hemma och göra saker... ska kolla på strumpor åt edwin i alla fall. har 30 kr kvar på presentkortet från hm. hans strumpor börjar bli små. han kan nog ha dem en stund till men det är nog bra att ha några i rätt storlek oxå..

sedan ska jag ha beröm idag. äntligen gick jag in på försäkringskassans hemsida och sökte mammapeng. så nu ska vi se hur lång tid det tar... varför jag inte sökt tidigare beror nog mest på att jag glömt. och så vips så har jag sparat massa dagar ;) skulle vara lite roligt att få lite mer pengar i plånboken än 1000-lappen, som är barnbidraget. och då har jag ett bokpaket i månaden som går på strax under 200 kr. fast det är "edwins" pengar så de betalar jag utan att klagga på..

fick min telia-räkning i veckan och det låg på typ 850 kr med de fasta avgifterna. och det är all tid på sjukhuset.. så fem veckor på sjukhuset gav resultat på räkningen.. jag gjorde inte så mycket mer än att prata i telefon och smsa medan jag låg inne.. inte när jag hade besök, dock.. men det blev besöksförbud på 45:an så det gav oxå ett resultat.. mobilbatteriet som normalt räcker en vecka tog slut på typ tre dagar.. det var nog värst tiden på bb.. när man lagt på så fick man nästa samtal osv.. och då bodde inte martin där heller så då var man mycket ensam..

men jag tror att martin ska betala den räkningen. han har sagt att han kan betala nån av dem jag har. så han lär betala den.. jag är glad om han överhuvudtaget betalar någon av dem.. julklappar ska oxå handlas denna månad. jag kommer gå på minus.. men men...

nu ska jag kolla på tv. och roa min lille pojke som ligger och pratar med lampan. att den kan vara så rolig ;)

Kommentarer
Postat av: Jenny

Har inte Martin tagit ut sina 10 pappadagar som man får efter förlossningen???

2009-11-27 @ 08:35:16
Postat av: Mari

nopp. han har jobbat.. och den tiden låg vi inne på 45:an men då fanns det nått som hette tillfällig föräldrapenning. men det fick inte jag ta eftersom jag inte haft nå jobb.. och martin jobbade under den tiden.. Han har bara tagit ledig en dag och det var dagen edwin föddes.

2009-11-28 @ 00:18:59
URL: http://mixan.blogg.se/
Postat av: Jenny H Sagas mamma

Det var ju dumt då han hade 10 dagar i samband med förlossningen! BETALDA...

2009-12-05 @ 17:53:52
URL: http://sharontate.blogg.se/
Postat av: Mari

men det roliga med det är att de fick han sparad eftersom vi var inlagda på 45:an. och då är det vård av sjukt barn istället. så inga mammadagar eller pappadagar ska gå åt, med tanke på dem som ligger inne länge...

2009-12-12 @ 11:18:36
URL: http://mixan.blogg.se/
Postat av: Jenny

Men de 10 obligatoriska måste man utnyttja inom en viss tid.

2009-12-15 @ 08:39:25
Postat av: Mari

joo, jag vet.

2009-12-15 @ 13:35:16
URL: http://mixan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0