ökning.

nu har jag ökat edwins mat till 200 ml. och han äter upp nästintill allt.. han har vaknat flera nätter i rad vid fem och är hungrig så jag testar att öka så kanske han sover längre igen.. fick även ta fram den större flaskan för att få plats med allt..

även att vårt inloggingsnamn på spotify försvann i lördags. kom ihåg lösenordet men inte namnet..  men igår knäckte jag det ;) så nu lyssnar jag på spotify. edwin har även fått en mapp. måste bara rensa lite där. har massa som är samma sak.. men just nu vill edwins mamma lyssna på musik.. edwin själv sitter i babysittern och tittar på tv. att tvn är så intressant..

även att vi skaffade voddler igår. och det funka klock rent, som martin skulle ha sagt.. inte en hackning. så nu har man lite film att se på. fanns inte så jätte mycket än men det kommer väl. tjänsten är ganska ny så det beror väl på det..

och vi fick upp nästan alla tavlor i lördags. några kvar, men vart ska vi ha dem?? inne på edwins rum vill jag inte sätta upp några av "våra" tavlor. där inne ska det vara barntavlor.. ska göra några stycken. men hans rum ska väl stå klart innan jag börjar med det.. och så behövs det ramar (IKEA) och lite färg. tänkte mig pastell blå, pastell grön och nån till färg. turkos kanske.. vi får se..

vi var väldigt effektiv på labben idag. fast det var en labb som skulle gå fort. men vi gjorde "fel" och fick göra om två gånger men ändå var vi klara först.. och jag gjorde väl inte så jätte mycket som vanligt.. hålla koll, typ.. och sitta och fundera på hur allt går till.. vi är ju en tredje person i vår grupp, så det går väl sådär. positiva med han är att han redan gjort labbarna, men han är lite slarvig. men men...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0