"snabb" dusch.

tog en "snabb" dusch. jag förstår verkligen inte. jag kan INTE duscha snabbt. idag tog det 40 min. oftast tar det en timme. men det hänger nog på att man plaska runt i dusch vattnet oxå, och när man är less så duschar man.. vill alltid lyxa till det med det. måste få ett slut på det. vill lära mig duscha fort, och fort som jag vill uppnå är i alla fall 10 min kanske..

jag minns på sjukhuset (bb) vågade man inte duscha länge. för det var kanske nån som ville in på toa, så man skyndade på. men det roliga är att det fanns hur många toaletter där som helst. fyra personer delade på en toa, eller snarare två rum.. plus så fanns det nån toa till. så om man var kissis så hittade man en toa om "min" var upptagen. men kruxet var det oxå då man kissade i potta. den stod nämligen på en speciell toa, alltså "min" toa.. men men, det löste sig alltid..

jag minns oxå, att den helgen jag var typ själv på avdelningen. inte ens då tog jag en långsam dusch.. jag tänkte "tänk om personalen kommer in med nyckeln" och jag tror att de inte skulle göra det. de skulle nog knacka först.. och det mest störande på toaletterna där var lampan. när man ducha så hann den släckas. så då fick man dra upp draperi och dansa lite för sensorn så lampan skulle tändas ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0