doft.

blev en dag idag oxå på selånger. köpte en ljuslykta ;) som om jag inte hade nog. har velat haft en som man har på väggen i vardagsrummet. såg en redan förra helgen på drakbåtarna. och nu såg jag den igen. och denna gång var martin med. och han tyckte att den passade. så vi köpte den.. och så köpte vi en till korv/salami, så nu har vi två. köpte en igår oxå. inte samma märke, och inte samma smak, inte från samma ställe heller. var mindre folk idag men mycket varmare. jag testade även att köpa en majskolv. inte ätit en sån förrut på marknaden, jag tog den sista grillade. var mycket gott med smör och salt..

nu funderar jag på att gå och sova eller vänta tills martin kommer hem. som för övrigt knäade mig i revbenen imorse, jag kan säga att det gjorde MYCKET ont. han är och fiskar. men jag antar att det inte nappar när det är bäcksvart ute. pratade med han för en stund sedan. då hade han plumsat ner i ån. han fick vada och halkade. hela han blev blöt men han klarade telefon. och jag antar, nästan, att han kommer plumsa igen nu när han ska gå hem. eftersom det är mörkt ute. men men, den historian får jag senare..

och så är det sista delen i sagan om ringen på tv´n. såsom jag älskar denna serie. men dock så lång så orkar inte se på den. men det jag ser på gillar jag. har sett alla delar på bio. den sista på premiären. kände en som köade, så han fick köpa biljett åt oss tre andra oxå ;) har filmerna oxå, dock på vhs. martin har de på dvd, fejk dvd.. men men.

har ljusparty på tisdag oxå. kom jag på.. vad tiden går fort. den nya katalogen har nog inte hunnit komma, men men. blir nog bra ändå. såg att det var nå paket på 30 voltivljus för 232 kr och ett paket på 60 t-ljus för 285 kr i alla fall. allt dock i samma doft; mullbär, blåbär&wisteria eller jordgubbrabarber. men ack så prisvärt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0