olyckan.

Att livet kan vara så orättvist. ringde martin nyss. han berättade att hans chef hade ringt. och sagt att en annans killes tjej hade dött. den andra killen, höll på att bli martins chef en gång i tiden. det stod mellan chefen han har nu och den andra killen. den andra killen är hur schyst som helst (även hans chef nu). martin umgås ganska flitigt med han på jobbtid, även litegran privat. inte speciellt mycket. de spelar strycktipset ihop osv. han följde med oss till ö-vik när vi kollade på hockey för ca 2 år sedan, tror jag det var..

och tjejen här då. hon varit med han på fest här en gång. och en gång så har vi grillat ihop, och det var inte allt för längesen. om man då vetat det man visste idag. huvva, hemska tanke. detta par hade ganska precis flyttat ihop, tror det var i början på sommaren. varit ett par ganska länge ändå men haft olika boenden, som det kan vara.

turen ligger i ändå att han inte hade barna den helgen, eller så hade han det. och det inte framkommit än. tänk om barna var med? uscha. blir nog jobbigt för dem ändå, fast hon inte är deras mamma.. och tänk om vi var med. varit på det stället en gång. antar att det var där det hände. lite avsidigt. fast väldigt mysigt är det där. speciellt om man inte har en barnvagn att släpa på i denna stig som består av massa stenar, stubar, och rötter. och så massa träd i skogen, och buskar.

uscha. hoppas att allt blir bra tillslut. sagt till martin att ringa denne kille och fråga hur det är. alla tankar går dit just nu. känner mig lite halv tom, fast jag inte känner de så väl. hon hade jag bara träffat två gånger...

här är artikeln i alla fall..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0