sjuk.

åhh, min lilla fina är sjuk. eller han är fortfarande pigg men hans mage är inte riktigt riktig. började redan igår.. han åt gröt och gjorde en fin kastspya sen ville han inte ha mer gröt. jag trodde det berodde på att hans mage var full eftersom han hade käkat massa chips innan, och då chips med pepparkrydda och nått mer.. han kom över påsen på bordet och innan jag han få tag i sopen, tappa allt som var så skyffeln som jag fick sopa upp. och sedan sopa där han var. jaa, han hann få i sig rätt mycket chips. men gott tyckte han ;)

sen var vi i birsta. fick byta en bajsblöja. shopade för övrigt alla julklappar. men glömde ett kusin barn, eller visste snarare inte vad jag skulle köpa, och så ska jag köpa en grej till till lea. sen är jag KLAR! jippi. men martins jobb återstår. han ska fixa nån grejer som ska skickas ner. så det måste han göra typ idag eller nått. så jag kan skicka paket, fast måste väl köpa kartongen oxå. men ändå ;)

vi åkte till martins mormor efter vi handlat. eftersom martin hade köpt sin julklapp och jag hade handlat julklappar till edwin från henne. där fick vi byta två bajs blöjor på edwin. och så åt han mat. ville inte ha mer, och då hade han knappt ätit hälften. sen gjorde han en fin spya över martin. men edwin var sitt pigga jag ändå.

åkte hem så martin fick byta byxor, och hämta upp I&F. för vi skulle äta på kina. muma, var det i alla fall. sen hem till oss och se film. pojkarna spelade lite tv-spel först. jag värmde glögg. gjorde en välling till edwin. min speciallare som alltid, den senaste tiden.

edwin fick sin mat som alltid i sängen. han hade ätit upp och gnällde. som vanligt. det är nappen han vill ha. gick dit och skulle ge han nappen. och då sitter barnet i massa spya. det var bara att ropa på martin. och edwin fick ett bad och sanering av sängen. men det enda problemet är att vi inte har nå fler plastad froté eller vad det heter. från när martin var liten och det är mer som ett lakan. så om martin är pigg idag ska vi nog åka och köpa ett till.

och nu i edwin säng är det så lite saker som möjligt just för om det ska ske igen.. alla saker ligger utanför hans säng. så edwin hade nog problem att sova igår eftersom hans säng är så tom nu. men han somna till slut.

vaknade vid sex. jag stoppade in nappen och han sov vidare. sen vaknade han vid halv åtta igen. gjorde samma sak men det dög inte. gjorde en 100-välling. och byte en bajsblöja.. så han fick dricka sin välling medan mamman byta blöjan. men den 100-välling var inte nog tyckte han. men jag vill inte stoppa i han mer för då kommer allt upp. så tänkte att han skulle få 100 till efter en timme typ.

för vi klev upp då halv åtta. barnkanalen går på tv och edwin håller på att somna i soffan. så tror jag ska testa och lägga han i sin säng och så kanske mamman oxå få sova nå mer. hoppas i alla fall :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0