Gatufesten 2010 - Fredag

idag ville lille man kliva upp halv nio. så sagt och gjort så gjorde vi det.. vi gjorde våra vanliga morgonsyslor. plus att jag packade för ännu en dag nere på gatufesten. vi gick hemifrån kvart -tjugo över tio. skulle träffa mamma vid ica halv elva.. gick in på ica och köpte dricka som jag skulle ha påvägen..

gick in till stan. stannade på ur&penn. mammas klocka har återigen gått sönder. men nu fick hon en ny, efter mycket om och men.. gjorde ett stopp på hm så hon fick köpa en kjol. sedan gick vi ner till starke man. köpte glass på vägen. mamma började må illa av den gasande solen. så vi gick upp på storgatan igen.. gick runt lite och satt oss på en parkbänk i skuggan, utanför sköna under.. satt en bra stund och kollade på folk. edwin fick mellis..

sedan hörde jag trummorna. så vi gick dit och kollade. dax för lunch. blev dalton tillslut. tredja dagen jag äter där. denna gång fick det bli en bakad potatis.. ständutt blakk började spela fyra så vi satt kvar tills dess. bad de värma välling. kom tillbaka efter en lååång stund. och flaskan var kokhet.. måste svalka den, tänkte vi.. men hur?? mamma kom på den briljanta idéen. fontänen i vängåvan. så vi gick dit och svalde vällingen :P gick tillbaka till dalton. och de hade ännu inte börja spela. tog en ståplats. inte alls så långt ifrån men ändå en bit.. satt på edwin hörselkopporna.

lyssnade på dem. och öset, dvs de fick med sig publiken alldeles på slutet. tycker de är så bra. och mellansnacket gör det hela mycket bättre. han är bra på improvisation. efter de spelat sina 60 min. så gick vi en omväg till bussen. förbi ett remställe :P har remmar kvar sedan onsdag men men. kan inte låta bli..

troligtvis går jag och edwin in imorgon oxå. få se om vi lyckas få med oss någon eller om vi går själva.. vi vill helst inte sitta hemma och uggla. martin måste få sova. slutar sju imorgonbitti. likaså på söndagmorgon.. skulle vilja se motorcykelshowen. i värsta fall går jag in till den och åker hem sen. vi får väl se hur det blir.. kanske en langos innan hemgång ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0