tvättstuga.

igår hade jag tvättstuga. och så funka inte torktumlarn. blev en dubbeltíd bara för att den inte funkade. bäst att få allt torrt. typ ingenstans att hänga kläder på hemma. kökstolarna som är två stycken.. så inga sängkläder blev tvättade.. men men, det får vi ta nästa gång. nu är det tvättat tills vi åker i alla fall.

ska skirva nota på vad sóm ska handlas till lille man. och vad vi ska ha för nått gott på bussen ;) sen ska jag börja skriva en packningslista, så jag inte glömmer nått. och det är både till oss och edwin. men den längsta blir till edwin. vi behöver typ inget med oss. nån extra tröja, typ..

igår skulle martin börja jobba vid fem. hans chef ringer och säger att bilen inte var färdig servad. bernes har inte rätt verktyg. kan man undra varför de inte har det, de säljer liksom bilen... så det slutade med att martin fick vara ledig igår. för han har ingen bil att köra.. bilen skulle bli klar till idag. så vi får se. på ett sätt hoppas jag inte att den är klar. för då är martin ledig. men det bästa sättet är att han får jobba. annars kommer han klaga så mycket, och det orkar jag inte.. så istället igår så såg vi på nån konstig film med tessan och alex. och drack milkshake, muma.

idag har jag ingen aning vad vi ska göra. måste nog köpa lite kattmat. så då är det likabra att handla åt edwin på en gång. det som han ska ha när vi är borta. och handla till vår resa, vilket bara är nå gott och dricka typ cola eller nått.. och så är jag sjukt sugen på godis, lösgodis, som jag så fall ska ha nu i helgen.. jaja, vi får se hur dagen slutar. martin börja klockan sju i alla fall...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0