edwin.

nu har jag en son som är överallt och ingenstans. tar allt man inte får och saker som han får. och nu var han på kattmaten för första gången :P

han har en stil som är en blandning mellan åla och krypa. han skjuter med en fot i golvet och den andra i luften, så han åker på magen. och händerna hjälper han till med att skjuta sig fram. och värre kommer det bli när han kan resa sig upp..

kan ju säga att hans tröja, i detta fall pyjamas. inte blir så ren av allt åkande på magen. fast det är nydamsugat här hemma. får rolla av han med en kläroller lite nu och då.

och nu ligger den lilla parveln under skrivbordet och bökar på. finns mycket sladdar där under att leka med..

idag är det första gången han har lämnat vardagsrummet i denna stil. annars har han rullat in i köket. men idag har det varit ut i hallen. hittat sitt ställe där han drog i ljudsystemkabalarna, när han satt i gåstol. som han så gjorde. hittade kattpellarn i hallen.. jaa, an hittar allt. för tillfället..

lite roligt ändå. denna stil lärde han sig bara för nån dag sen och den gick då långsamt. men nu så går det fort. han liksom kommit på det dära nu. så jag fudnerar på om han kommer lära sig krypa eller om det blir från denna stil till gå. eftersom denna stil är en blandning av att krypa och åla. men men, ingen idé att fundera på det egentligen. det får bli som det blir..

få se när han kommer på att kunna resa sig. jag tycker han inte visar några "symptom" på det än.

fast lite roligt är det när man går med han. han har kommit på att man kan gå när man går med honom. förrut fick man liksom hjälpa han mycket för att han skulle gå. jag kom på ett sätt, han fick stå på mina fötter så gick vi framåt.. men nu kan han det själv. men han vill helst inte hålla i händerna. och släppa han vill jag inte göra, för han kan inte hålla balansen. vi brukar stå still när han väl släpper, och så får han luta sig mot mina ben.. och så får jag parera med armarna om han är påväg att ramla..

för övrigt sov vi till halv elva idag. gick och lade oss när det bröjade åska, strax efter nio. eller när jag reagerade på att det åska. drog ur allt och lade edwin i sin säng, som för övrigt bara hade sovit en timme på dagen. så han var trött. men ville helst inte sova.. när jag väl kom ner i sängen så stoppade jag in strömkabeln till tv´n. och kollade på den. var nån film på trean som jag låg och kollade på. efter den somnade jag. var upp sju och gav edwin mat. sedan sov vi till halv elva...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0